the doppler effect Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 19 Mayıs 2017 #1 . Arkadaşım hesabımda Hile açıp Overwatch ban yemişti. Acaba oyunu kütüphaneden kaldırsam, ardından tekrar alsam ban kalkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2017
. Arkadaşım hesabımda Hile açıp Overwatch ban yemişti. Acaba oyunu kütüphaneden kaldırsam, ardından tekrar alsam ban kalkar mı?
M mehmetfrknknsu Kilopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #2 the doppler effect dedi: . Arkadaşım hesabımda Hile açıp Overwatch ban yemişti. Acaba oyunu kütüphaneden kaldırsam, ardından tekrar alsam ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Yeni bir steam hesabın da almanız gerekiyor şu anki owerwatch ban yiyen hesabınızda sadece çevrimdışı oynayabilirsiniz.
the doppler effect dedi: . Arkadaşım hesabımda Hile açıp Overwatch ban yemişti. Acaba oyunu kütüphaneden kaldırsam, ardından tekrar alsam ban kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Yeni bir steam hesabın da almanız gerekiyor şu anki owerwatch ban yiyen hesabınızda sadece çevrimdışı oynayabilirsiniz.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #3 Sakın öyle bir hataya düşme. CS:GO'yu kütüphaneden kaldırdığın halde yenisini aldığında ban'ın geçerli olur. Üşenme yeni hesap aç.
Sakın öyle bir hataya düşme. CS:GO'yu kütüphaneden kaldırdığın halde yenisini aldığında ban'ın geçerli olur. Üşenme yeni hesap aç.
A AzEasy Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #4 rico bana ulaşman lazım bazı sorularım var.
M Mr.Acar Ziyaretçi 13 Haziran 2017 #5 İyi de yine silip yüklerken oyunu satın aldığın için sadece indircek yeni steam hesabı açıp indirmen lazım.
İyi de yine silip yüklerken oyunu satın aldığın için sadece indircek yeni steam hesabı açıp indirmen lazım.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #6 AzEasy dedi: rico bana ulaşman lazım bazı sorularım var. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: rico
AzEasy dedi: rico bana ulaşman lazım bazı sorularım var. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: rico
enes hacıoğlu Hectopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2017 #7 beyler arkadaş ıle teke tek attık tan sonra oyun dan cıktım bı daha gırdıgım de bu cıktı ne yapa bılırım Dosya Ekleri sda.jpg 127,7 KB · Görüntüleme: 2.412
beyler arkadaş ıle teke tek attık tan sonra oyun dan cıktım bı daha gırdıgım de bu cıktı ne yapa bılırım
Auspiece Megapat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 181 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Eylül 2017 #8 enes hacıoğlu dedi: beyler arkadaş ıle teke tek attık tan sonra oyun dan cıktım bı daha gırdıgım de bu cıktı ne yapa bılırım Genişletmek için tıkla... Eğer overwatch'tan ban yediysen açılma ihtimali oluyor. Ama yine de çok düşük ihtimal. Yeni hesap açmanı öneririm.
enes hacıoğlu dedi: beyler arkadaş ıle teke tek attık tan sonra oyun dan cıktım bı daha gırdıgım de bu cıktı ne yapa bılırım Genişletmek için tıkla... Eğer overwatch'tan ban yediysen açılma ihtimali oluyor. Ama yine de çok düşük ihtimal. Yeni hesap açmanı öneririm.
enes hacıoğlu Hectopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2017 #9 Auspiece dedi: Eğer overwatch'tan ban yediysen açılma ihtimali oluyor. Ama yine de çok düşük ihtimal. Yeni hesap açmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... teşekürler
Auspiece dedi: Eğer overwatch'tan ban yediysen açılma ihtimali oluyor. Ama yine de çok düşük ihtimal. Yeni hesap açmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... teşekürler
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #10 Çok akıllısın cidden. Öyle bir şey olması söz konusu bile olamaz. Yeni bir hesap açacaksanız eğer öncelikle bilgisayara temiz bir format atmanızı öneririm.
Çok akıllısın cidden. Öyle bir şey olması söz konusu bile olamaz. Yeni bir hesap açacaksanız eğer öncelikle bilgisayara temiz bir format atmanızı öneririm.