E Exelanss Hectopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2019 #1 Daha yeni nova oldum ve Overwatch yeni gelmişti gelmişken bir maç bakayım dedim baktıktan sonra Overwatch simgesi kayboldu, neden? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2019
Daha yeni nova oldum ve Overwatch yeni gelmişti gelmişken bir maç bakayım dedim baktıktan sonra Overwatch simgesi kayboldu, neden?
İnek05 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2019 #2 Gelen şüpheli oyuncu maçları bitmiş ya da silver ranklarından birine düşerseniz nova olana kadar gelmez. Artı 0 Eksi
Gelen şüpheli oyuncu maçları bitmiş ya da silver ranklarından birine düşerseniz nova olana kadar gelmez.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 1 Aralık 2019 #3 Bir vakaya baktıktan sonra yenisi bir süre sonra geliyor. Ayrıca gümüş rütbesine düşerseniz de gidebilir, emin değilim. Artı 0 Eksi
Bir vakaya baktıktan sonra yenisi bir süre sonra geliyor. Ayrıca gümüş rütbesine düşerseniz de gidebilir, emin değilim.