CS:GO Overwatch oturumu çalışmıyor mu?

amx22

Megapat
10 gündür Overwatch müfettişliği yapıyorum 100 tane delil inceledim 98'i mevlanacıydı raporladım gönderdim hala tarafıma.
Mavi kutucukta mesaj gönderilmedi teşekkür ederiz raporlarınız da doğru kararlar verdiniz ve XP kazandınız gibi mesaj geliyor ya o gelmedi hala
Overwatch da kimse müfettişlik yapmıyor sanırsam artık sadece ben mi yapıyorum? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru kararları veriyorum zaten.
Mevlana kullanları diğer dış destekler i seçip yolluyorum.
Digerlerini yetersiz delil olarak işaretliyorum.

Doğru kararları veriyorum zaten.
Mevlana kullanları diğer dış destekler i seçip yolluyorum.
Digerlerini yetersiz delil olarak işaretliyorum.
Mevlana kullananları görüş desteği ve nişan desteğinden raporlayın, diğer seçenekleri yetersiz delil olarak işaretleyin.

İleriki zaman derken kanka?
10 gündür yapıyorum daha teşekkür mesajı almadım karşı taraftakiler ne zaman yapacak o zaman benim XP kazanabilmem için eskiden gün içerisinde geliyordu teşekkür mesajı ve XP'm :D

Eskiden geliyordu artık bana da gelmiyor mevlanaları reportlamama rağmen. Hatta hile olduğunu bildirdiğim insanların hesapları VAC yedikten sonra bile gelmiyor mavi kutucuklu uyarı, Valve saldı iyice. Full Source 2'ye uğraşıyor sanırım. 😂

Deneyeceğim bro bu dediğini normalde bunnyhoop spinbot(mevlana) kullananlar için dış destek seçeneğini seçmek lazım aslında altında yazıyor zaten bunu seçmelisiniz diye bakalım demek ki diğer müfettişler hep görüş desteği ve aim desteğini işaretliyor ben de onu işaretliyorum o yüzden saymıyor olabilir artık hep öyle yapacağım dediğin gibi yani deneyeceğim yazarım tekrar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı