Vakanın sonuca ulaşması lazım onun olması için. Bazı hileler, kullanıcılarını OW'dan korumak için multi hesaplarla sürekli OW yaptıklarını ve yetersiz delil oyu verdirdiklerini söylüyordu. Gerçekse ya da halen devam ediyorsa vakaların kapanmasına engel oluyor olabilir.Vallahi birader bu konuyu açtıktan sonra 14 tane daha Overwatch yaptım 12'si mevlanaydı dediğiniz gibi raporladım gönderdim hala teşekkür yazısı alamadım.
Gerçekten çok enteresanOverwatch kayıtlarını sonuna kadar izlemek mi gerekiyor acaba? Ben adamın mevlana olduğunu gördükten sonra direkt en sona alıp kaydı bitirip raporlama işlemine geçiyorum (sadece mevlanalarda) çok can sıkıcı bir durum gerçekten verin benim canım XPlerimi lütfen dear Valve
![]()
Pass derken?Hürafedir kanka o ow Pass olayı mümkün değil.
Merak ettim şimdi girip bir kaç tane overwatch yapıp geri dönüş bildireceğim sonrasında.O değil de sanırım çalışmıyor bu konuyu açtıktan sonra 50 tane Overwatch yaptım 45'i yine mevlanacıydı belirttiğiniz gibi raporladım ve gönderdim Steam'e ama teşekkür yazısı ve XP vermediler hala çok enteresan gerçekten.
Hayır, henüz gelen bir bildirim yok.Ne yaptın bro teşekkür mesajı ve XP alabildin mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.