CS:GO "Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı"

Öncelikle sen VAC değil OverWatch banı yemişsin. Buda daha önce oynadığın maçlarda çok fazla raporlandığını ve oynadığın oyunun 100 200 kişi tarafından izlendiğini ve çoğunluğun seni suçlu bulduğunu belirtlir. Overwatch banları değişiklik gösterebilir fakat kalıcı bana kadar çıkar. Oyunları iade edemezsin, başka bir hesaba alamazın. VAC ban yemediğin için VAC korumalı oyunlara erişebilirsin diye düşünüyorum ama kesin bir şey söylemem mümkün değil

Kısaca sen o smoke tan vurduğun an atılsanda onun için atılmadın. Hileyi bırakman senin yararına olur.

En az nova seviyesinde olanlara Overwatch verilyor

Yanlış bilgi.

How do investigators get selected?

Investigators are selected based on their CS:GO activity (competitive wins, account age, hours played, Skill Group, low report count, etc.) and, if applicable, prior Overwatch participation level and score (a function of their accuracy as an investigator). Community members who maintain both a high level of activity and high Overwatch scores will receive more cases to elect to participate in.

10 kişi en fazla

Alakası yok. 10 kişinin kararına bırakılacak bir sistem değil bu. Sistem hakkında detaylı bilgiye sahip olmadan kulaktan dolma bilgilerle yanlış bilgileri yaymayın.

Tecrübe puanı dediğim şeyin rank ile alakası yok. Overwatch skoru yüksek olan müfettişlerin kararı yeni müfettişlerin kararından daha ön planda tutuluyor. Kısacası öyle çoluk çocuğun rastgele yasaklama vermesi uydurmasyondan başka bir şey değildir.

VAC ban yemediğin için VAC korumalı oyunlara erişebilirsin diye düşünüyorum.

Yasaklama aldığı oyunda VAC korumalı sunuculara da giremez. Kalıcı Overwatch yasaklamasının VAC yasağından tek farkı müfettişler tarafından verilmesi. Onun dışında farkı yok.

Yanlış bilgi.

How do investigators get selected?

Investigators are selected based on their CS:GO activity (competitive wins, account age, hours played, Skill Group, low report count, etc.) and, if applicable, prior Overwatch participation level and score (a function of their accuracy as an investigator). Community members who maintain both a high level of activity and high Overwatch scores will receive more cases to elect to participate in.

Alakası yok. 10 kişinin kararına bırakılacak bir sistem değil bu. Sistem hakkında detaylı bilgiye sahip olmadan kulaktan dolma bilgilerle yanlış bilgileri yaymayın.

Tecrübe puanı dediğim şeyin rank ile alakası yok. Overwatch skoru yüksek olan müfettişlerin kararı yeni müfettişlerin kararından daha ön planda tutuluyor. Kısacası öyle çoluk çocuğun rastgele yasaklama vermesi uydurmasyondan başka bir şey değildir.

Yasaklama aldığı oyunda VAC korumalı sunuculara da giremez. Kalıcı Overwatch yasaklamasının VAC yasağından tek farkı müfettişler tarafından verilmesi. Onun dışında farkı yok.

VAC korumalı sunuculara giremez onda hem fikiriz zaten. Benim dediğim VAC korumalı oyunlar. Yanlış bilmiyorsam örnekle açıklayarak devam edeyim, CSGO'dan VAC ban yedin ve kütüphanende VAC korumalı başka bir XXX adında bir oyun var, hesapta VAC ban olduğundan o oyuna da erişemiyorsun diye biliyorum. Arkadaş VAC banı almadığından en azından diğer VAC korumalı oyunlarına erişebilir diye düşünüyorum. Yanlış biliyorsam düzelt lütfen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı