CS:GO Overwatch'dan VAC ban yedim

Kalkmıyor, sadece başkaları göremiyor. Harici sitelerde hesabın yasaklı olup olmadığını yine görebiliyorsunuz.
Bende aynı şeyi dedim zaten başkalarına kalkıyor sen görebiliyorsun diye, aradaki fark ne anlayamadım. Başkaları göremiyorsa teknik olarak onların görünümüne kaldırılmıştır zaten.

Takımdaki hackera destek olmak suçuyla ban yediğini söyledi arkadaşım.
Doğru mu bilemem.

Değil abimin mükemmel bir envanteri var ve Prime arkadaşlarını hepsi hile ve ban yemedi ve arkadaşlarida yemedi.
@Acahie

Paylaştığım hesap size mi ait? Size ait değilse yasaklama aldığınız hesabı paylaşabilir misiniz?

Hesap doğru benim.

Rıfkı keydrop arkadaşım adı Mehmet benimki de Mehmet.

Değil abimin mükemmel bir envanteri var ve Prime arkadaşlarını hepsi hile ve ban yemedi ve arkadaşlarida yemedi.

Hesap doğru benim.

Rıfkı keydrop arkadaşım adı Mehmet benimki de Mehmet.

Belli etmiyor dur o zaman hileyi onlar.

Hiç sanmiyorum.

Ben 13 senelik hesabimda bos yere yasaklama almazken, 8 aylik bir hesabin bos yere yasaklama almasina ihtimal vermiyorum.

Oyunda çok fazla hile türedi. Normal değil mi yeni açılan hesapların ban yemesi? Arkadaşımla bayağıdır konuşmuyoruz ama en son bana VAC yedim dedi ve hiç hile açmadı. Yardımların için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…