CS:GO OW ödülü hakkında

Hilecilerin en güvendikleri yer farklı hesaplar .Adamın amacı yokki oyunu oynarken tamamen ego tatmini için giriyor. Mevlanasından wall hackine çeşitli hilelerin olduğunu şirketler biliyor ancak yazılımsal yaptırımları az. Açıkçası ben şirketlerin hileden de kazanç sağladıkları kanaatindeyim. OW falan hikaye kısmı evet banlama yapıyorlar ancak kalıcı kullanıcı girişi engellemesi için ip ban tarzı çözümler geliştirilmedikçe hack konuları daha çok konuşulur. Valve gibi zaten para basan bir şirket yıllardır CS:GO şeklinde satışa devam etti. Millet oyunlarını geliştirirken bunlar malesef hile sistemini bile düzgün çalıştıramadı ki benim fikrim biraz önce değindiğim gibi zaten kazanıyorlar niye uğraşsınlar ki . VAC ban olayında bile dönmeyen dolap olmadığı forumlarda dolaşan bir gerçek.

Son yaptıgım 100 Overwatch'in hepsi de hileydi.
Artık şüphelimiz ne yapcak diye degil hilecimiz şimdi ne yapcak diye izliyodum, sonradan sıkıldım bıraktım.
İşin garibi smurf hesap açtım hileler çogunlukla LE rütbesinden sonra artıyor aşşagıda da var tabii ama bu kadar degil, sanırım zaten açalım pro sanar anlamazlar kafasında oluyor hileciler.

Ben bir şeyi merak ettim. XP alınca ne oluyor, ne katıyor?
Yaptığım bir şeyde, her zaman en iyisi olmalısın. En basitinden, en yükseğine.

Öğrenci isen, en iyi olmaya, en bilgili olmaya çalışacaksın. İşçi isen, işini en iyi şekilde yapacaksın.

Ben CS:GO'yu eğlence amaçlı oynamıyorum. Zaten eğlenmek için gider aylık 30 liraya hile alırım (ki var. Hatta Türklerin yaptığı bir hile) açarım WH'i adamların içinden geçerim. Günlük 1 lira ya. Para mı?

CS:GO benim için rekabetçi bir oyun. Gerçekten takımım olsa E-Spora bile dökmeyi bile düşünürüm açıkçası. Çünkü oyun güzel. Maçı kazandıktan sonraki verdiği o zevk, heyecan, mutluluk. Yeter bence.

Tamamen katılıyorum zaten hile yapmak sanıldığı kadar zor değil 1 hafta oturup ilgilenirsen yapabilirsin, en azından Wolfteam ve Metin 2 için zor değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…