S 

Silinen üye 155723
Ziyaretçi
Hilecilerin en güvendikleri yer farklı hesaplar   .Adamın amacı yokki oyunu oynarken tamamen ego tatmini için giriyor. Mevlanasından wall hackine çeşitli hilelerin olduğunu şirketler biliyor ancak yazılımsal yaptırımları az. Açıkçası ben şirketlerin hileden de kazanç sağladıkları kanaatindeyim. OW falan hikaye kısmı evet banlama yapıyorlar ancak kalıcı kullanıcı girişi engellemesi için ip ban tarzı çözümler geliştirilmedikçe hack konuları daha çok konuşulur. Valve gibi zaten para basan bir şirket yıllardır CS:GO şeklinde satışa devam etti. Millet oyunlarını geliştirirken bunlar malesef hile sistemini bile düzgün çalıştıramadı ki benim fikrim biraz önce değindiğim gibi zaten kazanıyorlar niye uğraşsınlar ki
 .Adamın amacı yokki oyunu oynarken tamamen ego tatmini için giriyor. Mevlanasından wall hackine çeşitli hilelerin olduğunu şirketler biliyor ancak yazılımsal yaptırımları az. Açıkçası ben şirketlerin hileden de kazanç sağladıkları kanaatindeyim. OW falan hikaye kısmı evet banlama yapıyorlar ancak kalıcı kullanıcı girişi engellemesi için ip ban tarzı çözümler geliştirilmedikçe hack konuları daha çok konuşulur. Valve gibi zaten para basan bir şirket yıllardır CS:GO şeklinde satışa devam etti. Millet oyunlarını geliştirirken bunlar malesef hile sistemini bile düzgün çalıştıramadı ki benim fikrim biraz önce değindiğim gibi zaten kazanıyorlar niye uğraşsınlar ki  . VAC ban olayında bile dönmeyen dolap olmadığı forumlarda dolaşan bir gerçek.
. VAC ban olayında bile dönmeyen dolap olmadığı forumlarda dolaşan bir gerçek.

.Adamın amacı yokki oyunu oynarken tamamen ego tatmini için giriyor. Mevlanasından wall hackine çeşitli hilelerin olduğunu şirketler biliyor ancak yazılımsal yaptırımları az. Açıkçası ben şirketlerin hileden de kazanç sağladıkları kanaatindeyim. OW falan hikaye kısmı evet banlama yapıyorlar ancak kalıcı kullanıcı girişi engellemesi için ip ban tarzı çözümler geliştirilmedikçe hack konuları daha çok konuşulur. Valve gibi zaten para basan bir şirket yıllardır CS:GO şeklinde satışa devam etti. Millet oyunlarını geliştirirken bunlar malesef hile sistemini bile düzgün çalıştıramadı ki benim fikrim biraz önce değindiğim gibi zaten kazanıyorlar niye uğraşsınlar ki
 .Adamın amacı yokki oyunu oynarken tamamen ego tatmini için giriyor. Mevlanasından wall hackine çeşitli hilelerin olduğunu şirketler biliyor ancak yazılımsal yaptırımları az. Açıkçası ben şirketlerin hileden de kazanç sağladıkları kanaatindeyim. OW falan hikaye kısmı evet banlama yapıyorlar ancak kalıcı kullanıcı girişi engellemesi için ip ban tarzı çözümler geliştirilmedikçe hack konuları daha çok konuşulur. Valve gibi zaten para basan bir şirket yıllardır CS:GO şeklinde satışa devam etti. Millet oyunlarını geliştirirken bunlar malesef hile sistemini bile düzgün çalıştıramadı ki benim fikrim biraz önce değindiğim gibi zaten kazanıyorlar niye uğraşsınlar ki  . VAC ban olayında bile dönmeyen dolap olmadığı forumlarda dolaşan bir gerçek.
. VAC ban olayında bile dönmeyen dolap olmadığı forumlarda dolaşan bir gerçek.