CS:GO Owerwatch VAC ban nasıl açılır?

• Konuyu başlatan KlesS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.553
Makaleler
1
Bu sabah kaltığımda yaklaşık 4, 5 senelik hesabımın VAC ban yediğini öğrendim. Açtığım herhangi bir hack vs yok ki 3 adam vurduysam iki kere ölmüşümdür oyunda. Hack açmadan ban yemek ve bunların satın aldığım diğer oyunlara yansıyabileceğini öğrenmek gerçekten üzdü. Hack açan Ruslarlar birlikte benim de banlamam aşırı koydu. Sorum şu VAC ban açılır mı? Nasıl açabilirim VAC banı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılmaz. Overwatch müfettişlerinin kararına itiraz edilemiyor. Nerden baksan 10-15 kişi izlemiştir demonu. Herhalde zaten 9 tanesi kolsuz denk gelmiş ki böyle bir olay vuku bulmuş. Geçmiş olsun.

Bu sabah kaltığımda yaklaşık 4, 5 senelik hesabımın VAC ban yediğini öğrendim. Açtığım herhangi bir hack vs yok ki 3 adam vurduysam iki kere ölmüşümdür oyunda. Hack açmadan ban yemek ve bunların satın aldığım diğer oyunlara yansıyabileceğini öğrenmek gerçekten üzdü. Hack açan Ruslarlar birlikte benim de banlamam aşırı koydu. Sorum şu VAC ban açılır mı? Nasıl açabilirim VAC banı?
Bu ban VAC mı yoksa Overwatch mı onu tam söylerseniz iyi olur.

Bu ban VAC mı yoksa Overwatch mı onu tam söylerseniz iyi olur.
VAC ban. Steam Support ile desteğe geçtim. Bundan sonra steam kullanmam. 2-3 oyun eksik olsa bile Epic Games kullanırım. Yaklaşık 150 TL'lik oyun ve envanter var hesapda. Hepsi boşa gitti. Birçok oyunu para kazanarak yada biriktirerek almıştım.

VAC ban. Steam Support ile desteğe geçtim. Bundan sonra steam kullanmam. 2-3 oyun eksik olsa bile Epic Games kullanırım. Yaklaşık 150 TL'lik oyun ve envanter var hesapda. Hepsi boşa gitti. Birçok oyunu para kazanarak yada biriktirerek almıştım.
VAC banın açılması biraz zor gibi. Overwatch ban da açılma olasılığı var çünkü hatalı yapmış olabilirler. Yine de siz Steam Desteğe yazın. Peki takas banınız falan var mı? Veya pazar banı.

VAC banın açılması biraz zor gibi. Overwatch ban da açılma olasılığı var çünkü hatalı yapmış olabilirler. Yine de siz Steam Desteğe yazın. Peki takas banınız falan var mı? Veya pazar banı.
Yok. Herhangi bir takas vs yapmadım ki öyle sitelere de bulaşmadım. Rankım düşük ama iyi oynuyorum. Rekabetçi girmiyordum. O yüzden ban atabilirler mi? Normal bir oyuncudan daha iyi oynuyorum ama rankım yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı