CS:GO oynanır mı?

443595

Hectopat
Oyunu ilk defa oynayacağım. Sizce oynanır mı? Ayrıca Premium mevzusu var. Premium almazsam ne gibi sınırlandırma yaşarım? Ve önerdiğiniz tavsiyeler var mıdır?

Oynanır fakat yükseltme almazsanız keyfi olmaz. Eğer para vermek istemiyorum ama görünür bir rankım olsun diyorsanız FACEIT başlayabilirsniz.

Oynanmaz,preminum yoksa hileci dolu valve sallamıyo oyunu.Sana tavsiyem faceit oynaman olucaktır kaliteli maçlar açısından.

Oyunu ilk defa oynayacağım. Sizce oynanır mı? Ayrıca Premium mevzusu var. Premium almazsam ne gibi sınırlandırma yaşarım? Ve önerdiğiniz tavsiyeler var mıdır?
Premium olmazsa oynanmaz hocam. Hilelerle çok karşılaşırsınız ve oyun sonu ödüllendirilmeniz çok düşük kalacaktır.

Prime alacaksanız oynayın. Yoksa oynadığınıza değmez.

Çoğu kişi direk hile demiş. Bence güven faktörün yeterince iyiyse karşına hile çok çıkmaz. Ayrıca Ben Prime almayacağım demedim. Almazsam ne gibi sıkıntılar çekerim dedim. Prime lazımsa alırım.

5 yıldır aktif olarak CS:GO oynuyorum, hayatımda en fazla 1 ya da 2 kere hileye denk gelmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…