CS:GO oynanmalı mı?

Sağ olun hocam çok yardımcı oldunuz. Bende acaba herkes beceriklide ben mi farklıyım demeye başlamıştım.

Bomboş bir oyun. Valorant da öyle CS de. En iyisi bana göre Battlefield 4 ve 1. Call of Duty Black Ops multiplayer tarafı en iyisi özellikle vuruş hissi vs. taktiksel sevmiyorum acaba ondan pek ısınamadım CS:GO serisine.

Hersekil bagimlilik yapar. CSGO birakilmaz ara verilir. Eger kendine hakim bir arkadas isen belki 1-2 el atip cikabilirsin ama yenilmenin verdigi aci adami oynatiyor. Sen istesende istemesende MM'de hile geliyor. FACEIT guzel ama o kadar uzun suruyor ki baslamasi adami kanatiyor.

Yok. Ben yenilsem de yenilmesem de yeterli deyip çıkıyorum. Herkesin bunu yapabilecek iradesi vardır bence.

Oynamazsan ölmezsin. Oynarsan yine ölmezsin. Şuan halini bilemiyorum ama tahminimce daha berbat bir hal almıştır. Hele oyun beleş olunca iyice gerizekalılar üşüştü oyuna.

Oyun 250 lira oldu bu arada.
Prime versiyon 250 lira. Yani prime alanlara daha fazla ayrıcalık tanınıyor. Mesela hileli oyuncu karşılarına çıkmıyor. (Bu oyuna bu kadar vermeye değer mi bilemem) Ama isteyen ücretsiz indirip oynayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…