CS:GO oynanmalı mı?

En baştaki sorundan başlayıp en sona gideceğim.
-Maplere değil belli bir mape alışarak başla. Genellikle oyuncular dust 2 oynayarak başlar. Mapi iyice ezberle ve sonra da en önemlisi mapteki lokasyonları ezberle. Yani demek istediğim long neresi, under neresi, mid neresi, catwalk neresi bilmen lazım. Ondan sonra diğer maplerle oynamaya başlayıp map bilgini genişletirsin. Benim önerim mirage, dust 2, nuke ve inferno oynamak Rekabetçi haritalarda en popüler ve güzel haritalar bunlar bence.
-Silahların iyiliği kullanım tipine göre değişkenlik gösterir. Mesela nişancı sınıfı oynayacaksan en iyi awp'dir. Normal oynayacaksan m4a1 ve ak47 benim tercihim. Genellikle en popüler seçenekler bunlardır.
-Nasıl alışırım diye korkmana gerek yok. Biraz oynadıktan sonra istesen de istemesen de alışırsın zaten.
Sağ olun hocam çok yardımcı oldunuz. Bende acaba herkes beceriklide ben mi farklıyım demeye başlamıştım.

Şimdi daha yaz bitmedi ve ben de oyun oynamak istiyorum. Daha önce birkaç kez CS:GO oynadım ama sonra hileci sorunu yüzünden sildim (2 yıl önce)
Şimdi ben bu oyuna yeniden başlasam mı bilemedim? Bağımlılık yapmasından korkuyorum. Hemde oyun artık çok popüler duymadığım yer yok. Bağımlı olmak da istemiyorum. Sizce oynamalı mı oynamamalı mı?
Görüşlerinizi bekliyorum.

Bomboş bir oyun. Valorant da öyle CS de. En iyisi bana göre Battlefield 4 ve 1. Call of Duty Black Ops multiplayer tarafı en iyisi özellikle vuruş hissi vs. taktiksel sevmiyorum acaba ondan pek ısınamadım CS:GO serisine.

Hersekil bagimlilik yapar. CSGO birakilmaz ara verilir. Eger kendine hakim bir arkadas isen belki 1-2 el atip cikabilirsin ama yenilmenin verdigi aci adami oynatiyor. Sen istesende istemesende MM'de hile geliyor. FACEIT guzel ama o kadar uzun suruyor ki baslamasi adami kanatiyor.

Hersekil bagimlilik yapar. CSGO birakilmaz ara verilir. Eger kendine hakim bir arkadas isen belki 1-2 el atip cikabilirsin ama yenilmenin verdigi aci adami oynatiyor. Sen istesende istemesende MM'de hile geliyor. FACEIT guzel ama o kadar uzun suruyor ki baslamasi adami kanatiyor.
Yok. Ben yenilsem de yenilmesem de yeterli deyip çıkıyorum. Herkesin bunu yapabilecek iradesi vardır bence.

Şimdi daha yaz bitmedi ve ben de oyun oynamak istiyorum. Daha önce bir kaç kez csgo oynadım ama sonra hileci sorunu yüzünden sildim (2 yıl önce)
Şimdi ben bu oyuna yeniden başlasam mı bilemedim? Bağımlılık yapmasından korkuyorum. Hemde oyun artık çok popüler duymadığım yer yok. Bağımlı olmak da istemiyorum. Sizce oynamalı mı oynamamalı mı?
Görüşlerinizi bekliyorum.
Oynamazsan ölmezsin. Oynarsan yine ölmezsin. Şuan halini bilemiyorum ama tahminimce daha berbat bir hal almıştır. Hele oyun beleş olunca iyice gerizekalılar üşüştü oyuna.

Oyun 250 lira oldu bu arada.
Prime versiyon 250 lira.
1659897608411.png
Yani prime alanlara daha fazla ayrıcalık tanınıyor. Mesela hileli oyuncu karşılarına çıkmıyor. (Bu oyuna bu kadar vermeye değer mi bilemem) Ama isteyen ücretsiz indirip oynayabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı