CS:GO oynarken bazen çok geriliyorum

17 yaşındayım.
Çok hırslı birisin sanırım genelde hırslı insanlar böyle olur . Rahat ol bir oyun olduğunu unutma .
Evet hırslı olduğum doğru agresif oynadığımda daha rahat ve iyi oynadığımı hissediyorum . İnternetten meditasyon ve rahatlama tekniklerini araştırdım .Nefes egzersizi baya işe yarıyor , aynı sorunu yaşayan olursa denemesini öneririm . Buradaki herkese önerilerinden dolayi teşekkur ederim.

Oyunu oynarken sakin müzikler dinle mesela ben Undertale waterfall dinliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video baya işime yaradı size de öneririm
Oyunu oynarken sakin müzikler dinle mesela ben Undertale waterfall dinliyorum.

Teşekkürler smurf girerken yapıyorum aslında ve bayağı işe yarıyor normal maçlarımdada yaparım artık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardım ettiysem ne mutlu bana

Gerilmenin nedeninin başta psikolojik mi, yoksa senin şu zamana kadar farketmediğin bir lag'dan mı kaynaklı olduğuna dikkat et derim. Misal nişangah çok farkettirmese de akıcı değilse bu bir sorun. Özellikle 200FPS altında oynuyorsan bu sorunla karşılaşman oldukça olası. Bundan dolayı bütün koordinasyonun bozulabilir ve kolların tekleyen motor bir çalışıp, bir durabilir.. Şahsen benim çoğu zaman gergin olmamın sebebi bu bahsettiğim input lag idi. Baktım ki bu donanımla olmayacak, direk oyun oynamayı bırakıtm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…