CS:GO oynarken bilgisayar aniden donuyor

baris_kawaragi

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO oynarken 5-10 dakika sonra bilgisayarım aniden donuyor klavye ve fare donuyor hiçbir şey yapamıyorum sorunun kaynağı nedir bilmiyorum.
Bilgisayarı kapatmam gerekiyor kullanabilmek için.
Sorunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO oynarken 5-10 dakika sonra bilgisayarım aniden donuyor klavye ve fare donuyor hiçbir şey yapamıyorum sorunun kaynağı nedir bilmiyorum.
Bilgisayarı kapatmam gerekiyor kullanabilmek için.
Sorunun sebebi nedir?
OCCT ile önce işlemci(çok zor ihtimal ama olsun) ve 3D testi yapar misin? Bunları sorunsuz geçerse, MemTest86 ile RAM testi yapın. Bu testlerde sorun yoksa yazılımsal hatadır. C:Windows klasöründe minidump dosyasında kayıt var mı bir bak?

Dosya bütünlüğünü doğrula.
ben bunu yaptım yinede sorun devam ediyor
OCCT ile önce işlemci(çok zor ihtimal ama olsun) ve 3D testi yapar misin? Bunları sorunsuz geçerse, MemTest86 ile RAM testi yapın. Bu testlerde sorun yoksa yazılımsal hatadır. C:Windows klasöründe minidump dosyasında kayıt var mı bir bak?
3D testi nasıl yapıcagımı bulamadım işlemcim ryzen 5
minidump klasörü boş

Son düzenleme:
@baris_kawaragi Isı değerlerini takip et. Isı değerleri düşükken bu testten ikisinden birinde sıkıntı olacak mi? Olmazsa dediğim gibi Memtest86 ile yap.

Dosya Ekleri

• 20191231_205237.png
    20191231_205237.png
    97,8 KB · Görüntüleme: 63
bu dediklerini yaptım ve csgbo oynayamıcagıma karar vermiştim
roblox girdim alt + enter bastım tam ekran yaptım yine aynı hatayı aldım muhtemelen bu sorunum tam ekran almakla ilgili nasıl duzelticegimi bilmiyıorum biliyorsan söylersen sevinirim muhtemelen tam ekran almaylailgili busorun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı