Mimar20 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 5 7 Ocak 2021 #1 Oyun oynarken ekran kaydı ya da screenshot aldığım zaman arka planda ne açıksa onun screenshotunu alıyorum veya siyah bir video ekran kaydı almış oluyorum. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Oyun oynarken ekran kaydı ya da screenshot aldığım zaman arka planda ne açıksa onun screenshotunu alıyorum veya siyah bir video ekran kaydı almış oluyorum. Sebebi nedir?
HaxinDog Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #11 MercilesS06 dedi: agam bi kavga etmeyinde çözüm bumu değilmi bi söyleyin bunu ``sen abdulhamidi savundun`` meselesine çevirmeyelim lutfen Genişletmek için tıkla... Ben çözümü yazdım. Tam ekran pencereli modda masaüstü kaydı alınacak. Artı 0 Eksi
MercilesS06 dedi: agam bi kavga etmeyinde çözüm bumu değilmi bi söyleyin bunu ``sen abdulhamidi savundun`` meselesine çevirmeyelim lutfen Genişletmek için tıkla... Ben çözümü yazdım. Tam ekran pencereli modda masaüstü kaydı alınacak.
MercilesS06 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #12 HaxinDog dedi: Ben çözümü yazdım. Tam ekran pencereli modda masaüstü kaydı alınacak. Genişletmek için tıkla... tam ekran pencereli modda 1920x1080 çözünürlük var sadece ve bazıların bilgisayarı bu çözünürlüğü kaldırmıyo olabilir Artı 0 Eksi
HaxinDog dedi: Ben çözümü yazdım. Tam ekran pencereli modda masaüstü kaydı alınacak. Genişletmek için tıkla... tam ekran pencereli modda 1920x1080 çözünürlük var sadece ve bazıların bilgisayarı bu çözünürlüğü kaldırmıyo olabilir
HaxinDog Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #13 MercilesS06 dedi: Tam ekran pencereli modda 1920x1080 çözünürlük var sadece ve bazıların bilgisayarı bu çözünürlüğü kaldırmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... O bazıları konu açsın onlarada çözüm bulmaya çalışırız. Artı 0 Eksi
MercilesS06 dedi: Tam ekran pencereli modda 1920x1080 çözünürlük var sadece ve bazıların bilgisayarı bu çözünürlüğü kaldırmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... O bazıları konu açsın onlarada çözüm bulmaya çalışırız.