CS:GO oynarken GPU dalgalanması %2 %4'lere düşüyor

Bilmediğin konuya yorum yaparsan boş muhabbet olur. Her sistem aynı demem için piyasada 1100 işlemci ve 500 civarı GPU çıkmamış olması lazımdı. Dediğinden anlamıyorsun, anladığın yeri kendince çarpıttığını sanıyorsun. Anonimsin diye konuyu bulandırma.

Konuyu çarpıtmıyorum ne zaman bilgisiz birini yakalasam sorularıma cevap vermeden kaçıyor ya da saçmalıyor yukarıda yazdığın yazı duruyor, sorduğum sorulara cevap ver.

Herkeste böyle, GPU ihtiyacı az olduğu için düşüyor.

Hmm.
 
Konuyu çarpıtmıyorum ne zaman bilgisiz birini yakalasam sorularıma cevap vermeden kaçıyor ya da saçmalıyor yukarıda yazdığın yazı duruyor, sorduğum sorulara cevap ver.



Hmm.
Sadece boş konuşmuyorsun. Olayı anlasan özür dilersin. Herkeste aynı denen şey herkesin sistemi aynı demek değil, gpu full her an yüzde yüz görünmez demek. Full gpu kullanımı yüzde yüz csgo oynamak için çok daha güçlü cpular çıkmalı. Ayrıca bu konu tartışılacak konu değil. Cevap gelmezse yazdıklarını oku biraz devrik cümleler var.
 
Sadece boş konuşmuyorsun. Olayı anlasan özür dilersin. Herkeste aynı denen şey herkesin sistemi aynı demek değil, GPU Full her an yüzde yüz görünmez demek. Full GPU kullanımı yüzde yüz CS:GO oynamak için çok daha güçlü CPU'lar çıkmalı. Ayrıca bu konu tartışılacak konu değil. Cevap gelmezse yazdıklarını oku biraz devrik cümleler var.

Ben CS:GO'nun zaten düşük GPU kullandığını söyledim, sen %0 kullandığını bile iddia ediyorsun şaka gibi ve hala savunuyorsun yani bilgisayarlar'dan anlamadığın kendi Sistemin'den bile belli, ayrıca senin attığın video da ki sistemin aynısını attım orada kullanım %0 %4 gibi oranlara düşmüyordu, %0 %4 gibi kullanımlara düşüyorsa bir sıkıntı var demektir sen sıkıntı yok herkeste aynı oluyor diyorsun şaka gibisin gerçekten.
 

Geri
Yukarı