Konu dışı ama buraya yazmak istedim ben CS:GO oynarken aklıma takıldı asd tuşlarına baş parmağım ile basıyorum W tuşuna ise işaret parmağımla basıyorum yani 3 parmak boşta kalıyor bunun doğrusu nedir? Ve nasıl düzeltirim?
biraz daha zorlanıyorum diğerine göreKanka seninki ayrı bir yetenek. Eğer oyunu oynarken zorluk çıkarmıyorsa kalsın.
bende novadan çıkamıyorumBaş parmağın sürekli space de dursun. Ben yüzük parmağım ile A'ya işaret ile D'ye basıyorum W ve S'ye orta parmağımla. Doğru olmasa keleş göremezdim.
Bu arkadaşın dediği doğrusudur zaten. Eğer bu şekilde alışırsan daha kolay olur senin için. Çünkü 2 parmakla basıyorsun ana tuşlara anlaşılan.Genelde iki çeşit kullanan var. Ama sizin gibi kullananı ilk kez görüyorum.
W tuşuna orta parmak, D tuşuna işaret parmağı, A tuşuna yüzük parmağı, CTRL,Shift,TAB gibi tuşlara serçe parmak, Z, X, C, V, B, Spacebar gibi tuşlara başparmak ile basabilirsin genel olarak.
Ben kendim solak olduğum için biraz daha farklı kullanıyorum alışmışlıktan dolayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.