CS:GO oynarken klavye vuruşlarımı nasıl düzeltirim?

KcvmnQ

Femtopat
Daha fazla  
Konu dışı ama buraya yazmak istedim ben CS:GO oynarken aklıma takıldı asd tuşlarına baş parmağım ile basıyorum W tuşuna ise işaret parmağımla basıyorum yani 3 parmak boşta kalıyor bunun doğrusu nedir? Ve nasıl düzeltirim?

Genelde iki çeşit kullanan var. Ama sizin gibi kullananı ilk kez görüyorum.

W tuşuna orta parmak, D tuşuna işaret parmağı, A tuşuna yüzük parmağı, CTRL,Shift,TAB gibi tuşlara serçe parmak, Z, X, C, V, B, Spacebar gibi tuşlara başparmak ile basabilirsin genel olarak.

Ben kendim solak olduğum için biraz daha farklı kullanıyorum alışmışlıktan dolayı.

Konu dışı ama buraya yazmak istedim ben CS:GO oynarken aklıma takıldı asd tuşlarına baş parmağım ile basıyorum W tuşuna ise işaret parmağımla basıyorum yani 3 parmak boşta kalıyor bunun doğrusu nedir? Ve nasıl düzeltirim?

Baş parmağın sürekli space de dursun. Ben yüzük parmağım ile A'ya işaret ile D'ye basıyorum W ve S'ye orta parmağımla. Doğru olmasa keleş göremezdim.

Genelde iki çeşit kullanan var. Ama sizin gibi kullananı ilk kez görüyorum.

W tuşuna orta parmak, D tuşuna işaret parmağı, A tuşuna yüzük parmağı, CTRL,Shift,TAB gibi tuşlara serçe parmak, Z, X, C, V, B, Spacebar gibi tuşlara başparmak ile basabilirsin genel olarak.

Ben kendim solak olduğum için biraz daha farklı kullanıyorum alışmışlıktan dolayı.
Bu arkadaşın dediği doğrusudur zaten. Eğer bu şekilde alışırsan daha kolay olur senin için. Çünkü 2 parmakla basıyorsun ana tuşlara anlaşılan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı