batusch Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 7500f GPU: Colorful Battle-Ax RTX 4060 Ti 8 GB RAM: 16 GB 5200 Mhz Cinsiyet Erkek 3 Mart 2020 #1 Hepinize günaydın arkadaşlar, benim PC sistem şu öncelikle; RAM: 4 GB Ekran kartı: Palit NVIDIA GeForce GT 730 256 MB VRAM. İşlemci: Intel Pentium E5200 2.50 GHz Bu sistemde gayet iyi oynuyorum. Genelde 30 FPS gibi değerlerde oyun oynanıyor. Ama ara sıra texturelar yırtılıp oyun donuyor. Çözümü var mıdır? Yoksa sebebi nedir? Yardım ederseniz mutlu olurum arkadaşlar.
Hepinize günaydın arkadaşlar, benim PC sistem şu öncelikle; RAM: 4 GB Ekran kartı: Palit NVIDIA GeForce GT 730 256 MB VRAM. İşlemci: Intel Pentium E5200 2.50 GHz Bu sistemde gayet iyi oynuyorum. Genelde 30 FPS gibi değerlerde oyun oynanıyor. Ama ara sıra texturelar yırtılıp oyun donuyor. Çözümü var mıdır? Yoksa sebebi nedir? Yardım ederseniz mutlu olurum arkadaşlar.
Çözüm tristessehivernale 3 Mart 2020 Çözümü olacağını pek sanmıyorum. Özellikle 4GB RAM ve sistemin HDD olduğunu düşünecek olursak normal geldi bana.
Çözümü olacağını pek sanmıyorum. Özellikle 4GB RAM ve sistemin HDD olduğunu düşünecek olursak normal geldi bana.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 3 Mart 2020 #11 tristessehivernale dedi: Tamam ama iyice yanlış bilgi vermeye başladınız. FPS_MAX komutu ile v-Sync kapanması ne alaka? Genişletmek için tıkla... V-Sync, FPS limiti kaldırmak için değil mi? FPS_MAX 0 komutu da aynı görevi görmüyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2020 Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Tamam ama iyice yanlış bilgi vermeye başladınız. FPS_MAX komutu ile v-Sync kapanması ne alaka? Genişletmek için tıkla... V-Sync, FPS limiti kaldırmak için değil mi? FPS_MAX 0 komutu da aynı görevi görmüyor mu?
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 3 Mart 2020 #12 Çok karmaşık bilgilerle doldurmuşsun kendini. V-Sync ile FPS limitini kaldırmak çok farklı şeyler. V-Sync kapatmak: Artı 0 Eksi
Çok karmaşık bilgilerle doldurmuşsun kendini. V-Sync ile FPS limitini kaldırmak çok farklı şeyler. V-Sync kapatmak:
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 3 Mart 2020 #13 VSYNC Nedir? VSYNC Kapatma ve VSYNC Nasıl Açılır? Bir nevi FPS limit olmuyor mu bu? Artı 0 Eksi
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 3 Mart 2020 #14 Güzel kardeşim diyorum ki V-Sync ile oyunun içerisinde bulunan "FPS_MAX" komutu birbiri ile alakasız şeyler. Artı 0 Eksi
Güzel kardeşim diyorum ki V-Sync ile oyunun içerisinde bulunan "FPS_MAX" komutu birbiri ile alakasız şeyler.
KS KS batusch Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 7500f GPU: Colorful Battle-Ax RTX 4060 Ti 8 GB RAM: 16 GB 5200 Mhz Cinsiyet Erkek 3 Mart 2020 #15 Arkadaşlar peki ben işlemciye overclock yapsam işe yarar mı? Anakart olarak önerirmisiniz? Artı 0 Eksi
erayselim` Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 484 Çözümler 5 Yer Muğla/Fethiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2020 #16 tristessehivernale dedi: Güzel kardeşim diyorum ki v-Sync ile oyunun içerisinde bulunan "FPS_MAX" komutu birbiri ile alakasız şeyler. Genişletmek için tıkla... İşin zor reyiz. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Güzel kardeşim diyorum ki v-Sync ile oyunun içerisinde bulunan "FPS_MAX" komutu birbiri ile alakasız şeyler. Genişletmek için tıkla... İşin zor reyiz.