CS:GO oynarken video açıldığında yüksek ping değerleri

crixus1940

Hectopat
İnternet sağlayıcım Türksat Kablonet 100 Mbps akıllı sınırsız tarifeyi kullanıyorum, CS:GO oynarken (hızımın 100 Mbps olduğu saatlerde) pingim genelde sabit 70 oluyor arka planda YouTube üzerinden 1080p video açtığım zaman pingim 140-150'lere fırlıyor. Bu herkeste böyle mi, önerileriniz var mı neler yapabilirim?

Modem: Infinity 401.
Not: Evde hiçbir cihaz Wi-Fi'ye bağlı değil Ethernet kablosu ile bağlantı sağlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet hızınızla pingin arasında bağlantı yok diye biliyorum.
Eski internetim 10 mbps idi. 1 tane video açtığım zaman 500-600 oluyordu hocam. Şimdi 100 mpbs internet kullanıyorum video açıldığı zaman yine ping fırlıyor. Oyun oynarken evdekilere wifi'den çıkın demem çok saçma geliyor 😀

İnternet sağlayıcım Türksat Kablonet 100 Mbps akıllı sınırsız tarifeyi kullanıyorum, CS:GO oynarken (hızımın 100 Mbps olduğu saatlerde) pingim genelde sabit 70 oluyor arka planda YouTube üzerinden 1080p video açtığım zaman pingim 140-150'lere fırlıyor. Bu herkeste böyle mi, önerileriniz var mı neler yapabilirim?

Modem: Infinity 401.
Not: Evde hiçbir cihaz Wi-Fi'ye bağlı değil Ethernet kablosu ile bağlantı sağlıyorum.

upload nedir?

Hat kalitesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Oyunlar zaten çok ufak upload download kullanıyor ve az veri akışı olur.
Video açtığınızda bukadar yüksek download ve uploadta sorun olmaması gerek.
Üstelik ağa bağlanan da yok. Tamamen hat kalitesi. Upload download eşzamanlı işlemlerde bu tarz dalgaların sebebi tamamen kalite.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı