CS:GO oynayanların toplum içerisinde küçük görülmesi

Valla biladerim böyle insanlarla bırak konuşmayı selam bile vermiceksin kimse kimsenin ne oynadığına ne yaptığına karışamaz umursama istediğini oyna.

Aynı durum Zula yüzünden başıma geldi Türkiye'de fanatiklik çok garip maçlarda ölen yüzlerce kişiden bunu anlayabilirsiniz.

6 yıldır CS:GO oynuyorum. Böyle bir şey ilk defa görüyorum .

Ona bakılırsa ben de TF2 oynuyorum ve "kitle yok", "o oyun çöp", "erkeksen valorant kur gel" laflarını her gün duyuyorum ama kimse zevkime karışamaz diyerek TF2 oynamaya devam ediyorum. Hatta bunu diyenlerden birine TF2 kurdurmayı bile başardım.

The Witcher 3 oynayanda oyuncu olmuyor, size "Online gamer", "casual gamer" deniyor.
Konuyu açan bendim fikrim değişmedi ama istediğinizi oynayın size karışamam.

D-dostum sen sakın moralini bozma ve rank atlayıp global yolunda olmaya devam et. Dediğin oyun yerine CS:GO sabır işi gerektiriyor karşına hile geliyor yenmek için elimden geleni yaparsın.

Hocam o maalesef olan bir durum. Herkes kendince oyunlara bir kalıp bulmaya çalışıyor. Ben Online oyunlara çok uzak bir insanken şu sıralar Single oyun giremez oldum. Bunun en büyük nedeni gerilme duru mudur? Yanımda yapay zeka olmayınca istemsiz geriliyorum. Üstelik çoğu CO-OP oyun cırt oluyor veya arkadaş bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…