CS:GO oynayanların toplum içerisinde küçük görülmesi

Arkadaşlar forumda CS:GO oynayanlara nedense utanç verici bir şey yapıyormuş gibi davranılıyor. Çok rastladım, daha yeni bir arkadaş bana CS:GO oynadığım için 'terorist paşa' dedi. Bundan 2-3 gün önce ise ETS 2 ve CS:GO oynadığım için nedense aşağılandım. Yani anlamadım neden olduysa adam sen git 'ETS 2 ve CS:GO oyna' dedi. (Steam hesabımda bu oyunlar var oradan biliyorlar) daha önce de 2 arkadaş kendi arasında tartışırken rastladım. Bu 2 arkadaşa göre durum şöyle:
CS:GO oynayan: Gündelik oyuncu.
Witcher 3 gibi taş gibi PC isteyen oyunları oynayan: Gerçek oyuncu.
(Yani Witcher oynayanlar "pıro geymır")
Neden böyle bir baskı var?
Ben şunu da açık açık söyleyeyim ki benim de her oyunu düşük ayar 60 FPS açan PC'm olsa yine de bırakmam CS:GO'yu.
Evet bu baskı neden var? Tartışalım.
6 yıldır CS:GO oynuyorum. Böyle bir şey ilk defa görüyorum :D.

Ona bakılırsa ben de TF2 oynuyorum ve "kitle yok", "o oyun çöp", "erkeksen valorant kur gel" laflarını her gün duyuyorum ama kimse zevkime karışamaz diyerek TF2 oynamaya devam ediyorum. Hatta bunu diyenlerden birine TF2 kurdurmayı bile başardım.

D-dostum sen sakın moralini bozma ve rank atlayıp global yolunda olmaya devam et. Dediğin oyun yerine CS:GO sabır işi gerektiriyor karşına hile geliyor yenmek için elimden geleni yaparsın.

Hocam o maalesef olan bir durum. Herkes kendince oyunlara bir kalıp bulmaya çalışıyor. Ben Online oyunlara çok uzak bir insanken şu sıralar Single oyun giremez oldum. Bunun en büyük nedeni gerilme duru mudur? Yanımda yapay zeka olmayınca istemsiz geriliyorum. Üstelik çoğu CO-OP oyun cırt oluyor veya arkadaş bulamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı