CS:GO oynayanların toplum içerisinde küçük görülmesi

Hiç görmedim forumda bu insanları ama görsem bile takmam. Ayrıca her Witcher 3 oynayan 'pıro geymır' olmuyor.

Bu ön yargı Minecraft'ta da var bebe oyunu diyorlar anlamıyorum, yaşım 15 yani çok saçma.

Ben CS:GO'da 25 30FPS alıyorum ama o diyenlerden iyi oynuyoruz, sen takma bir şey zannediyorlar kendilerini.

Burası Türkiye, her şeyine karışılır. Rahatsız eden varsa engelle. Ayriyeten önerim bu kadar da kafana takma.

CS:GO oynayan bir insana Terorist demek büyük ayıp. Her çevrede vardır bu tiplerden. Banada zamanında Minecraft oynuyorum diye dalga geçiyorlardı. Takma kafana.

Böyle diyenler başarılı oyunları kıskananlardır başarıyı herkes kıskanır çünkü.

Bende aynı olayı Apex Legends™ de yaşıyorum. Ama beni küçümsemelerinin sebebi kendilerinin oyunu beceremeyip (Apex Legends'te seri hareket çoğu şeyi ifade eder) oyunu saçma buluyorlar zaten. Buna rağmen bir PC oyuncusunu azarlamak kabul edilemez derecede saçma. Ben de içimden gülüyorum. Bazen kendimi tutamayıp sesli gülüyorum. Sonra da neye gülüyorsun derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…