Mahanaxar Hectopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 334 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2016 #11 Serveri internet üzerinden açtığından dolayı acayip kasıyor. Bunun bi çözümü yokmu?
furkanxdgs4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 1.250 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik 6 Ocak 2016 #12 Mahanaxar dedi: Serveri internet üzerinden açtığından dolayı acayip kasıyor. Bunun bi çözümü yokmu? Genişletmek için tıkla... Ben birkaç maç oynamıştım ben sorunsuz oynadım. Sizin internet bağlantınızda sorun olabilir
Mahanaxar dedi: Serveri internet üzerinden açtığından dolayı acayip kasıyor. Bunun bi çözümü yokmu? Genişletmek için tıkla... Ben birkaç maç oynamıştım ben sorunsuz oynadım. Sizin internet bağlantınızda sorun olabilir
Mahanaxar Hectopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 334 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2016 #13 furkanxdgs4 dedi: Ben birkaç maç oynamıştım ben sorunsuz oynadım. Sizin internet bağlantınızda sorun olabilir Genişletmek için tıkla... İnternet ile alakası yok sistemim kötü olduğu için donma söz konusu çünkü serverları internet üzerinden herkezde olabilir.
furkanxdgs4 dedi: Ben birkaç maç oynamıştım ben sorunsuz oynadım. Sizin internet bağlantınızda sorun olabilir Genişletmek için tıkla... İnternet ile alakası yok sistemim kötü olduğu için donma söz konusu çünkü serverları internet üzerinden herkezde olabilir.
furkanxdgs4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 1.250 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik 9 Ocak 2016 #14 Mahanaxar dedi: İnternet ile alakası yok sistemim kötü olduğu için donma söz konusu çünkü serverları internet üzerinden herkezde olabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer sisteminiz kötü ise zaten donar bunu çözemezsiniz.
Mahanaxar dedi: İnternet ile alakası yok sistemim kötü olduğu için donma söz konusu çünkü serverları internet üzerinden herkezde olabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer sisteminiz kötü ise zaten donar bunu çözemezsiniz.
E edineren Hectopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2016 #15 arkadaşlar zengaming'te maç kazanınca 10 zengaming parası veriyor (tam emin değilim).o paralar birike birike skinler satın alabiliyoruz.kısaca bu kadar
arkadaşlar zengaming'te maç kazanınca 10 zengaming parası veriyor (tam emin değilim).o paralar birike birike skinler satın alabiliyoruz.kısaca bu kadar
Cebrail Ekici Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 305 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2016 #16 Evet kardeşim kazanınca 10 zencoins veriyor.
The Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 770 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #17 12 tl ye aldığım cs go duruyor. Oynamadığım için isteyen birine vereceğim.
Mustafa Gökçay Kilopat Katılım 17 Nisan 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #18 Silinen üye dedi: 12 tl ye aldığım cs go duruyor. Oynamadığım için isteyen birine vereceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum steam hediyesi olarak mı vereceksin?
Silinen üye dedi: 12 tl ye aldığım cs go duruyor. Oynamadığım için isteyen birine vereceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum steam hediyesi olarak mı vereceksin?
The Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 770 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #19 Yok, oynamadığım için direk hesabı veriyorum.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2016 #20 Kardeşim, bana verebilirsen. Çekiliş'e dahil ederim.