FuhrerDogukan Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Arkadaşlar 3 gün oldu başlayalı ama neredeyse 2 kill alabildim. Neleri gelistirmem gerekiyor?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.847 Makaleler 3 Çözümler 59 29 Mart 2023 #2 FuhrerDogukan dedi: Arkadaşlar 3 gün oldu başlayalı ama neredeyse 2 kill alabildim. Neleri gelistirmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Her şeyi geliştirmeniz gerekiyor. Topluluk sunucularında gezin. Bhop, KZ, surf öğrenin.
FuhrerDogukan dedi: Arkadaşlar 3 gün oldu başlayalı ama neredeyse 2 kill alabildim. Neleri gelistirmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Her şeyi geliştirmeniz gerekiyor. Topluluk sunucularında gezin. Bhop, KZ, surf öğrenin.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #3 Kafadan vur. Hareket etme.
caga_89 Megapat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 145 Çözümler 2 29 Mart 2023 #4 ölüm maçı oyna bol bol
Ruben Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #5 E-spor maçlarını izlemeni tavsiye ederim
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 29 Mart 2023 #6 Botlarla alıştırma aç, sadece headshot atmaya çalış.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 29 Mart 2023 #7 Hocam şu an pc başında değilim ama isterseniz beraber oynayabiliriz. Benim de hiç bilgisayarım yoktu o yüzden şimdi şimdi başladım.
Hocam şu an pc başında değilim ama isterseniz beraber oynayabiliriz. Benim de hiç bilgisayarım yoktu o yüzden şimdi şimdi başladım.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #8 Yukapian dedi: Her şeyi geliştirmeniz gerekiyor. Topluluk sunucularında gezin. Bhop, KZ, surf öğrenin. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hayatında ilk kez FPS oyunu falan oynuyor 2 kill aldığına göre. O yüzden bunlarla uğraşmasına gerek yok bence.
Yukapian dedi: Her şeyi geliştirmeniz gerekiyor. Topluluk sunucularında gezin. Bhop, KZ, surf öğrenin. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hayatında ilk kez FPS oyunu falan oynuyor 2 kill aldığına göre. O yüzden bunlarla uğraşmasına gerek yok bence.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #9 Benjamin the Ferel dedi: Hocam şu an pc başında değilim ama isterseniz beraber oynayabiliriz. Benim de hiç bilgisayarım yoktu o yüzden şimdi şimdi başladım. Genişletmek için tıkla... Silver 2 falansanız yarın işe başlayabilirim ban o zaman kalkıyor
Benjamin the Ferel dedi: Hocam şu an pc başında değilim ama isterseniz beraber oynayabiliriz. Benim de hiç bilgisayarım yoktu o yüzden şimdi şimdi başladım. Genişletmek için tıkla... Silver 2 falansanız yarın işe başlayabilirim ban o zaman kalkıyor
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.847 Makaleler 3 Çözümler 59 29 Mart 2023 #10 FuhrerDogukan dedi: Arkadaşlar 3 gün oldu başlayalı ama neredeyse 2 kill alabildim. Neleri gelistirmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen sadece headshot atmaya çalışarak oynamayın. Sprey mekaniğini öğrenin. Arkadaşların dediği gibi sabit durmayın. Oyunun movement mekaniğini öğrenerek başlayın. Aksi takdir de bu adamlar beni koşarak vuruyor ya diyerek oyunu bırakırsınız.
FuhrerDogukan dedi: Arkadaşlar 3 gün oldu başlayalı ama neredeyse 2 kill alabildim. Neleri gelistirmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen sadece headshot atmaya çalışarak oynamayın. Sprey mekaniğini öğrenin. Arkadaşların dediği gibi sabit durmayın. Oyunun movement mekaniğini öğrenerek başlayın. Aksi takdir de bu adamlar beni koşarak vuruyor ya diyerek oyunu bırakırsınız.