CS:GO oynayış taktikleri

Öğrenmesi gerekiyor hocam Silver ranktaki kişiler bile oyunun bunny mekaniğini kullanabiliyor.

Ogrense bile profyosyonel maçlarda bile ziplama cok tehlikelidir pozisyonlama olarak. En fazla jumpboost ogrenmesi gerekli olur. Bir de crouch jump.

Bol DM atın. Botlarla oynayarak alıştırma yapın. Spray kontrolünü öğrenin (video izleyerek-deneyerek). Mümkünse koşarak sıkmayın ve bir anda şarjörü boşaltmayın. Zamanla öğrenirsiniz zaten.

Allah aşkına bunny öğrenmeyi sadece bhop olarak mı düşünüyorsunuz? Hocam siz bu oyunu oynadığınıza emin misiniz?
Bhop sensivity ve mouse alistirmasi icin de kullanilir. Sirf bu fikir ile yola ciktiysan tamam.

Hocam atölye haritaları indirip kendinize göre bir Crosshair ve sens yapın ondan sonra birkaç tane rehber izleyin,mapleri bilmiyorsanız öğrenin kalanı sürekli oynayarak gelir.

Merakımdan soruyorum tamamen. Ben yapamıyorum. Dereceli maçta bunny ne işe yarar.

Öncelikle Bunny'yi öğrenmek için oyunun movementlarını öğrenmek gerekir. Movementlardan kastım kafamızı sola çevirdiğimizde a ya basmamız sağa çevirdiğimizde D tuşuna basmamız gibi. Bir kişi bu bunny mekaniğini öğrenirse ilk olarak oyunda hız kazanır. İkinci olarak karakter kontrolü artacağı için Ferrari peek türü olan peekleri daha kolay yapabilir. Sprey atarken sprey kontrolünü geliştirir. Bu ve bunun gibi bir sürü pozitif oynanış kolaylığı kazandırır surf, bhop ve KZ.

İlk önce maç girmeden önce ölüm kalım maçı girmeni öneririm elinin ısınması için. Spray mantığını iyice kavrayın, gereksiz yere adamların üstüne koşup elin ilk saniyelerinde ölmeyin, profesyonel oyuncuları dikkatlice izleyin oyun bilginiz artar.

Hareket ederken ateş etme. Ateş ederken tek tek atmaya çalış, basılı tutarsan silah havaya kalkar. Kısa mesafede AK-47 kullanırken fareyi aşağı çek.

Bomba,smoke ve flaş atmayı bilmelisin eğer bilirsen senin için daha kolay olur

Birde çözünürlüğünüz ne ?

Arkadaşlar 3 gün oldu başlayalı ama neredeyse 2 kill alabildim. Neleri gelistirmem gerekiyor?

İlk başlarda rekabetçi girme çok tepki yersin oyundan soğursun. Aim'in yanında oyun mantığını da geliştirmen lazım. Mesela bazı yerlerde ses çıkarmadan yürümelisin veya diyelim sen tek kaldın rakipte 4 5 oyuncu hayatta, üstlerine basma silahını sonraki rounda taşımaya çalış. Bomba mekaniklerini öğren, nereye smoke nereye molotof atılacağını kavra. Bunun dışında bol bol oyna gitgide alışacaksın öldüğünde takım arkadaşlarının neyi neden yaptığını anlamaya çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı