CS:GO oyun ararken donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

Göktürk Algün

Hectopat
Merhaba, ben biraz önce bilgisayarın başına oturdum ve rekabetçi gireyim dedim ama başlata tıklayınca oyun donmaya başladı. Oyundan çıktım bir daha girdim konsola +graph yazdım ve başlata tıkladım. Ben sorunu FPS düşmesinden kaynaklandığını zannediyordum. Fakat sorun +graph ta FPS'in yanındaki var yazan yerde normalde en fazla 8 9 olan yer birden 90'a çıkıyor. Var'ı da İnternet yükseltiyor diye biliyorum fakat İnternet'te bir şey yok. Sorunun çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben biraz önce bilgisayarın başına oturdum ve rekabetçi gireyim dedim ama başlata tıklayınca oyun donmaya başladı. Oyundan çıktım bir daha girdim konsola +graph yazdım ve başlata tıkladım. Ben sorunu FPS düşmesinden kaynaklandığını zannediyordum. Fakat sorun +graph ta FPS'in yanındaki var yazan yerde normalde en fazla 8 9 olan yer birden 90'a çıkıyor. Var'ı da İnternet yükseltiyor diye biliyorum fakat İnternet'te bir şey yok. Sorunun çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.

Bende kesin olarak emin değilim açıksacı fakat deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsiniz. (Sistem de uyuşmayan veya eski parçalar var ise ondanda kaynaklanabilir)

@Göktürk Algün hocam o program yerine bedava open Office programı var işinizi rahatça görür. Yeni açtığınız konu için söylüyorum konu kapatılmış buradan yazayım dedim. Maksat işiniz görülsün.

Tesekkür ederim. Movavi video edit programı üzerinden video olarak yaptım. Pek güzel olmadı ama hocaya da gönderdim artık. Dediğiniz programıda indireceğim bir daha radan yapacağım tesekkürler.
Tesekkür ederim. Movavi video edit programı üzerinden video olarak yaptım. Pek güzel olmadı ama hocaya da gönderdim artık. Dediğiniz programıda indireceğim bir daha radan yapacağım tesekkürler.

Merhaba internetten uygulamaya baktimda acaba ben buradan sunum hazırlayip öğretmene attığimda oradan açabilecek mi yani PowerPoint üzerinden izleyebilecek mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı