tyms2 Centipat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 2 Ocak 2021 #1 CS:GO 1 haftadır oyun arayanlarda 2-3 kişi çıkıyor onlardan da 1'i Türk oluyor. Bu sorunun çözümü var mıdır acaba?
CS:GO 1 haftadır oyun arayanlarda 2-3 kişi çıkıyor onlardan da 1'i Türk oluyor. Bu sorunun çözümü var mıdır acaba?
KS KS tyms2 Centipat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 2 Ocak 2021 #11 TÇB dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... doğruladım Artı 0 Eksi
gizemliglobal Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #12 Kardeşim, çözdün mü sorununu? Çözdüysen nasıl çözdün? Aynı bela benim de başıma geldi. Çok sinir bozucu bir şey. Prime MGE rankım. :/ Artı 0 Eksi
Kardeşim, çözdün mü sorununu? Çözdüysen nasıl çözdün? Aynı bela benim de başıma geldi. Çok sinir bozucu bir şey. Prime MGE rankım. :/
KS KS tyms2 Centipat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 16 Şubat 2021 #13 gizemliglobal dedi: Kardeşim, çözdün mü sorununu? Çözdüysen nasıl çözdün? Aynı bela benim de başıma geldi. Çok sinir bozucu bir şey. Prime MGE rankım. :/ Genişletmek için tıkla... Hesabım kırmızı faktör olduğu içinmiş yeşil hesap aldım sıkıntı yok Artı 0 Eksi
gizemliglobal dedi: Kardeşim, çözdün mü sorununu? Çözdüysen nasıl çözdün? Aynı bela benim de başıma geldi. Çok sinir bozucu bir şey. Prime MGE rankım. :/ Genişletmek için tıkla... Hesabım kırmızı faktör olduğu içinmiş yeşil hesap aldım sıkıntı yok
H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 3 Aralık 2021 #14 TÇB dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sıkıntı bende de var çözümü nedir acaba. Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sıkıntı bende de var çözümü nedir acaba.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.910 Çözümler 17 3 Aralık 2021 #15 harun19 dedi: Aynı sıkıntı bende de var çözümü nedir acaba. Genişletmek için tıkla... Güven faktörün çok kötü o zaman. Artı 0 Eksi
harun19 dedi: Aynı sıkıntı bende de var çözümü nedir acaba. Genişletmek için tıkla... Güven faktörün çok kötü o zaman.
H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 3 Aralık 2021 #16 stalist dedi: Güven faktörün çok kötü o zaman. Genişletmek için tıkla... Güven faktörü nedir. Artı 0 Eksi
N'W'O Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 852 Çözümler 3 3 Aralık 2021 #17 Oyun arayanlarda çok az oyuncu olmasına bir çözüm yok ama siz oyun arattığınızda davet gelmiyorsa yoldaş aratmayı deneyebilirsiniz. Garip bir şekilde rekabetçi daveti yağıyor. Artı 0 Eksi
Oyun arayanlarda çok az oyuncu olmasına bir çözüm yok ama siz oyun arattığınızda davet gelmiyorsa yoldaş aratmayı deneyebilirsiniz. Garip bir şekilde rekabetçi daveti yağıyor.