CS:GO oyun ayarları nasıl olmalı?

Turkuvaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da Silver 2'yim. Oyunla ilgili hicbir ayar yapmayı bilmiyorum. Crooshair vs. bir dünya ayar yapılması gerekiyormus. Bana bunları gösterebilir misiniz? Yalnız güncel ayarları gosterirseniz sevinirim. Eski bi crooshair vardı atölyede yanlışlıkla bozdum bir de, yardim için tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CS:GO'da Silver 2'yim. Oyunla ilgili hicbir ayar yapmayı bilmiyorum. Crooshair vs. bir dünya ayar yapılması gerekiyormus. Bana bunları gösterebilir misiniz? Yalnız güncel ayarları gosterirseniz sevinirim. Eski bi crooshair vardı atölyede yanlışlıkla bozdum bir de, yardim için tesekkurler.
Öncelikle sistemini öğrenmemiz lazım.

Buradan tüm ayarları öğrenebilirsin :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemle ne ilgisi var. Kardeşimiz oyun içi ayarları sormuş grafikleri değil. Örnek verecek olursak Oyundaki takım bilgisinin,haritanın yeri veya oyundaki nişangah(crosshair). Kullanışlı bir önerisi olan deneyimli bir kullanıcının bir tavsiyede bulunması etik olur. (ben de silver 2'yim):)

Yalnız oyunda tüm ayarlar sitem durumuna bakar mesela 16:9 da görüş açısı gerçekten çok geniştir ama sistemin kötü ise zorlar ve fps düşer bir de 4:3 BlackBars var sağı ve solu cs 1.6 gibi siyah şerit ile kapatır ancak görüş alanı kapanan yer kadar azalır son ayar ise 4:3 fullscreen BlackBars kalkıp yerine nesneler yana doğru genişliyor adamları daha rahat görmeye yarıyor en az bu ayarda fps sorunu çıkıyor üçünden biri işine yarar

Sistemle ne ilgisi var. Kardeşimiz oyun içi ayarları sormuş grafikleri değil. Örnek verecek olursak Oyundaki takım bilgisinin,haritanın yeri veya oyundaki nişangah(crosshair). Kullanışlı bir önerisi olan deneyimli bir kullanıcının bir tavsiyede bulunması etik olur. (ben de silver 2'yim):)
Videoda bunların çoğuna değiniyor.
Öncelikle oyun skinler var bunlar silahları daha güzel hale getiriyor ve hasarı kesinlikle etkilemiyor diye biliyorum. Crooshair vb. şeyler cfg de olur bunlar o oyuncunu(kişinin) oyun içi ayarlarını sana geçmesini sağlar.Ekran konusuna gelecek olursak çoğu profesyonel oyuncu 4:3 ekran boyutunda oynanıyor bu ekran şeyinde oyuncular daha büyük gözüküyor ama görüş açısı kısıtlanıyor 16:9'da is tam tersi.Ayrıca oyundaki kişilerin mikrafonları var bu kişilerle konuşabilir steam profiline bakabilir veya sustura bilirsin.Oyunun en çok oynanan iki haritası var biri Dust 2 diğer Mirage bu haritaları öğrenmen çok önemli short, long, mid, rush a, b gibi kavramlar olacak.Ayrıca oyuna girmeden antreman maplerinde antreman yapabilir aim çalışabilirsin.Topluluk sunucularında jailbreak, awp , aim , Kendin yerel sunucu oluşturup arkadaşlarınla oynayabilirsin...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Sistemin R5 1600 MSI gtx1060 6gb videodaki uygularsam başaralı olurmuyum 240 herz monitör akşam CS go faydası olur düşündüm monitör XG2560 ekran boyutu 4:3 çok kotu oluyor denedimde 16:9 oynucam 1080 p çözünürlükte bütün ayarları en yükseğe cektim

Öncelikle oyun skinler var bunlar silahları daha güzel hale getiriyor ve hasarı kesinlikle etkilemiyor diye biliyorum. Crooshair vb. şeyler cfg de olur bunlar o oyuncunu(kişinin) oyun içi ayarlarını sana geçmesini sağlar.Ekran konusuna gelecek olursak çoğu profesyonel oyuncu 4:3 ekran boyutunda oynanıyor bu ekran şeyinde oyuncular daha büyük gözüküyor ama görüş açısı kısıtlanıyor 16:9'da is tam tersi.Ayrıca oyundaki kişilerin mikrafonları var bu kişilerle konuşabilir steam profiline bakabilir veya sustura bilirsin.Oyunun en çok oynanan iki haritası var biri Dust 2 diğer Mirage bu haritaları öğrenmen çok önemli short, long, mid, rush a, b gibi kavramlar olacak.Ayrıca oyuna girmeden antreman maplerinde antreman yapabilir aim çalışabilirsin.Topluluk sunucularında jailbreak, awp , aim , Kendin yerel sunucu oluşturup arkadaşlarınla oynayabilirsin...

Arkadaş çok güzel açıklamış. CSGO matematik dersi gibidir. İyi oynamak istiyorsan günde 10 dakika (kişisel düşüncem) antreman yapabilirsin.

Ayarları her ne kadar profesyonel oyuncuların ayarları gibi yapsan da en iyi oynunu alıştığın ayarlarda oynarsın. Hangi ayara alıştıysan ona devam et, vuramayınca ayar değiştirme hissine kapılma çünkü herşeye sıfırdan başlıyormuş gibi oluyorsun. Sana bir supreme önerisi olsun; aynı ayarınla uzun süre oynadıkça gelişmeyi fark edeceksin. Hassasiyet olarak da biraz düşük kullanmanda fayda var fakat yine tekrarlıyorum nasıl alıştıysan öyle devam et. Kademeli olarak hassasiyeti düşürebilirsin.

Zamandın da profesyönel olarak CS:GO oynayan Cahit 'Glaxy' Yıldız'ın kendi kanalında oyuna yeni başlayanlara yardımcı olacak nitelikle, kaliteli videoları var. Aşağıda linkleri verdim. Bahsettiğin Crosshair ayarlarını oluşturduğun atölye mapi. Abone olduktan sonra Oyna>Oyun Bul>Atölye kısmından mapi seçip girebilirsin: crashz' Crosshair Generator v3
14 Videoluk Rehber Serisi : Glaxy - CS:GO Rehberi Oynatma Listesi
Oyun ayarları için: Glaxy - CS:GO Rehberi - Oyun Ayarları

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı