Çözüldü CS:GO Oyun İçinde Parçalanmış Ağ Görevlerini Gizleme?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba. Bugün oyuna girdim normalde Parçalanmış Ağ biletini almayacaktım zaten 16 hafta geçmiş galiba bu saatten sonra almak istemedim görevlere bakayım dedim işte biraz baktım sonra rekabetçi girdim ama oyun içinde sol tarafta Parçalanmış Ağ görevlerinden sanırım 100 Araç Hasarı diye bir görev çıktı bir türlü onu kaldıramadım. Yani dikkatimi bozdu :) Keşke tıklamasaydım görevlere, şuan onu kaldırmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yani oyun içinde ki sol taraftaki görevi nasıl kaldırabilirim?

Çözüm
Malesef öyle birşey yapma şansınız yok. Görevler bu ay biticek zaten birkaç hafta sabır edin.
Aynı dertten muzdaribim. Pompalı tüfekle adam öldürme görevi kaldı sol tarafta, sinirim bozuluyor gördükçe. 😂
Malesef öyle birşey yapma şansınız yok. Görevler bu ay biticek zaten birkaç hafta sabır edin.
Aynı şey başıma geldi en son bitirdim de kalktı oradan :)
Konudan bağımsız ama görevler bittikten sonra başka bir operasyon var mı acaba?
Teşekkürler, yani onu oradan kaldıramıyor muyuz? :( O kadar yayıncı izledim onlarda bilet var ama oyun içinde gözükmüyor ki.

Aynen :D

Şu an alsak, tüm görevleri yapıp parasını çıkartabilir miyiz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı