CS:GO - Oyun & Mouse dalgalanma problemi

batuhankirtay

Centipat
CS:GO'da uzun zamandır çözemediğim bir problem var, araştırmadığım yer veya yöntem kalmadı. Çözüm bulabilen kişiye 100 TL yardımından dolayı ödeme yapacağım, bu konuyla ilgili güven için referans olarak R10 profilimi bir tek gösterebilirim, 11 senelik üyeyim ve bu problem artık problem olmaktan çıktı benim için veya nasıl bir güven anlaşması yapabilirsek problem yok o konuda. Daha önceden pürüzsüz bir şekilde mouse hareketleri vardı fakat artık videoda belirttiğim şekilde bir problem var ve çözülemiyor. Problem 2-3 aydan beri var çözemedim, tekrar bu aralar kafayı taktım. Problem hakkında video paylaşıyorum, çekimler bana ait değil fakat aynı problem;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayar özellikleri;

MSI 7978
Intel i5 6400T - 2.20 GHz
GeForce GTX 1050 Ti
480 SSD
8 GB RAM
60 Hz monitör.

Bu arada 2-3 ay önce problemsiz oynuyordum, format atmak zorunda kaldım ve formattan sonra bu hale geldi. Bu arada bir teknik servise götürdüm, onun bilgisayarında da (i7 ve 2080 vardı aynı problem oluştu fakat bu yöntemlerden birinin o bilgisayarda bu problemi çözeceğini düşünüyorum)

Yani şu anda herkes böyle, problemli şekilde oynuyor olamaz.

Denediğim yöntemler;
  • Termal macun yenilendi, kasa temizliği yapıldı.
  • HPET kapalı denendi.
  • NVIDIA Inspector ayarları ile denendi.
  • Windows 7, 10, UEFI olarak denendi.
  • Arkaplan uygulamaları, oyun modu, dvr vb. çözümler denendi.
  • Exploit protection, CS GO geçersiz kılınarak denendi.
  • V-Sync kapalı, düşük gecikme modu vb. denendi.
  • Timer yazılımları denendi. (Intelligent Standby List vb. yazımlar ile)
  • CS:GO başlatma seçenekleri varyasyonları denendi.
  • Mouse DPI, HZ ayarları değiştirilip denendi.
Ve daha birçok yöntem denedim, aklıma geldikçe güncelleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı