GPU ölçeklemesini açınız.
Nereden açayım yardım edebilir misiniz?
Mükemmel anlattınızBunu çözmek için iGPU paneline girin. Bkz:
Eki Görüntüle 839765
Ardından Display bölümüne girin:
Eki Görüntüle 839766
Bu ekranda Resolution(Çözünürlük)'ı 4:3'de hangi çözünürlükte oynayacaksanız onu yapın. Mesela 1024x768 diyelim:
Eki Görüntüle 839767
Ardından Scale(Ölçekleme) kısmını Stretched olarak seçin. Ayarları koru(Keep) dedikten sonra 1920x1080 veya standart çözünürlüğünüz kaç ise ona geri dönebilirsiniz. Oyuna girdiğiniz zaman da barların kalkmış olması lazım.
Bunu çözmek için iGPU paneline girin. Bkz:
Eki Görüntüle 839765
Ardından display bölümüne girin:
Eki Görüntüle 839766
Bu ekranda resolution(çözünürlük)'ı 4:3'de hangi çözünürlükte oynayacaksanız onu yapın. Mesela 1024x768 diyelim:
Eki Görüntüle 839767
Ardından scale(ölçekleme) kısmını stretched olarak seçin. Ayarları koru(keep) dedikten sonra 1920x1080 veya standart çözünürlüğünüz kaç ise ona geri dönebilirsiniz. Oyuna girdiğiniz zaman da barların kalkmış olması lazım.
Ekran kartınızın markasını söyler misiniz? Ya da herhangi bir ekran kartı takılı mı sisteminizde?
Hocam bunları yaptım ben. O çözünürlüğü yapınca, oyuna girince black bars oluyor. Sorun burada. Ama ana çözünürlüğe geçince yani 1336x768'e, sorun ortadan kalkıyor. Öyle olunca da pek akıcı olmuyor.
Yazdım zaten.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.