CS:GO oyuna girince ilk raund bitince FPS %70 azalıyor

4 GB RAM az ekran kartı yetiyor ama genede Update gerekiyor RAM'e 6 GB olsa iyi olabilirdi.
Sıcaklıklar iyi fakat 85 olmuş kaç dakikalık saatlik oynama onu da yazarsanız yardımcı olabilirim.
Ve alt enter yapın tam ekrana geçer olmazsa siyah olması daha iyi onun bir etkisi olmaz bana göre sizi bilemem?
Termal macun değişimi gerekiyor oda FPS arttırır :)

@ErenKuzucu16 maksimum 35 dakika oynamışımdır oyunu.4:3 seçip çözünürlüğü seçip uygula diyorum ekran küçülüyor PC CS:GO'ya geçmeye çalışıyor tüm ekran siyah oluyor sonra tekrar masaüstüne geliyor.

1. Termal macunu değişin.
2. olmazsa 1280x768 yapın o tam ekran ama FPS düşebilir az da olsa.
Aklıma ilk gelen pistol eli hariç diğer ellerde bolca bomba kullanılıyor. Onunla ilgili olabilir mi?

Yok sanmıyorum pistol daha fazla kullanıyor ve bomba anlık FPS düşürür.

@ErenKuzucu16 şimdi tekrar girmeye çalıştım çok değişik bir şey oldu. Fps_max 48 yazdım çok iyi oldu 10 sn sonra fps_maX60 yazıyorum çok güzel akıcı oynuyorum ama sonra birden FPS 30a düşüyor 40tan yukarı çıkmıyor sonra işte tekrar fps_max 48 falan yapa yapa oynanıyorda nereye kadar yani rekabetçide falan çekilmez. Ben o arkadaşımın nasıl 60 sabit oynuyor onu çok merak ediyorum ilk konuştuğumuzda soracağım

Yardımcı olduysam ne mutlu ama fps_max 0 yazmayı unutma.
Yüksek alırsın her zaman.
Her ayarı düşür fps_max 0 yaz kasmassa tamam olmazsa fps_max 60 yap ya da 50 akıcı olsun yeter.
Ha bir de ekran kartı ayarında CS:GO'yu yuksek performansa al 120 FPS alırsın minimum.
Çözüm olduysa çözüm olarak işaretlersen beni mutlu olurum :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı