Alakası yok, Pentium Dual-Core E6600 (2010) işlemcim ve 4GB RAM ile 45-60FPS'de çok rahat CS:GO çalıştırıyorum, bu arkadaşın çok yüksek FPS alması gerek
Bu kadar mı?
Peki neden ekran kartını çıkarıp APU bir şekilde oynadığım zaman böyle bir sorun yaşamıyorum?
Şimdi neden APU kullanmıyorsun diyeceksin?
Şöyle HDMI ile görüntü alıyorum ve APU üzerinden HDMI ile görüntü almaya çalıştığım vakit ekranda bozulmalar ve tuhaf seslerle karşılaşıyorum. Bu da benim sinirimi bozuyor. 2020 model bir işlemci almak varken gidip boşyere 4 veya 5 nesil bir işlemciye daha fazla para veremezdim ve işlemcim gayet yeterli.
Ayrıca ve ayrıca aynı şeyi neden eskiden 4 GB belleğe sahipken yaşamıyordum. Lütfen burada gelip çözüm bulmak yerine kişileri gerkesiz bilgi ve mesajlarla üzmeyin.
Bu kadar mı?
Peki neden ekran kartını çıkarıp APU bir şekilde oynadığım zaman böyle bir sorun yaşamıyorum?
Şimdi neden APU kullanmıyorsun diyeceksin?
Şöyle HDMI ile görüntü alıyorum ve APU üzerinden HDMI ile görüntü almaya çalıştığım vakit ekranda bozulmalar ve tuhaf seslerle karşılaşıyorum. Bu da benim sinirimi bozuyor. 2020 model bir işlemci almak varken gidip boşyere 4 veya 5 nesil bir işlemciye daha fazla para veremezdim ve işlemcim gayet yeterli.
Çok denedim fakat sürücü ile alakalı. Kurulduğu andan itibaren garip şekilde pıt pıt diye patlamalar frekans dip sesleri karşılaşıyorum. Ve ayrıca 2004 sürümü ile gelen Xbox'un yeni sürümünde DVR ı bir şekilde kapatamadım her türlü 30 FPS oynuyorum.
Monitörünüz 60 Hz altında çalışıyor ya da csgo 60 Hz altında çalışıyor olabilir. Windows ayarı
Cs:go başlatma seçeneklerine -freq <monitör Hz değeri> yazın.
Teşekkür ederim cevap için fakat güncellemelerim tam ve virüs taraması için Defender kullanıyorum önerdiğin başka bir program varsa tavsiyelerinizi dinlerim.