CS:GO oyuncu gözünde 60 FPS altı sorunu

304436

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Sorunum şöyle:

CS:GO ölüm maçına giriyorum(dust II), ölmemiş halde yürüken FPS'im sürekli 60 altında takılıyor ama ölünce oyuncuya kilitlenince 500leri görüyor.
Sistemim:
AMD Athlon 3000G.
Corsair 8x2 16 GB RAM.
ASUS A320M-K.
HD 6570 (2 GB)
WD 240GB SSD.

Arkadaşlar neden olduğunu bilmiyorum ama almamam gerek değerler bunlar. Win 8.1 kullanmaktayım.

Zaten işlemcin ve ekran kartın düşük.

Bu kadar mı?
Peki neden ekran kartını çıkarıp APU bir şekilde oynadığım zaman böyle bir sorun yaşamıyorum?
Şimdi neden APU kullanmıyorsun diyeceksin?
Şöyle HDMI ile görüntü alıyorum ve APU üzerinden HDMI ile görüntü almaya çalıştığım vakit ekranda bozulmalar ve tuhaf seslerle karşılaşıyorum. Bu da benim sinirimi bozuyor. 2020 model bir işlemci almak varken gidip boşyere 4 veya 5 nesil bir işlemciye daha fazla para veremezdim ve işlemcim gayet yeterli.
Ayrıca ve ayrıca aynı şeyi neden eskiden 4 GB belleğe sahipken yaşamıyordum. Lütfen burada gelip çözüm bulmak yerine kişileri gerkesiz bilgi ve mesajlarla üzmeyin.

Windows 10 kullansan iyi olur. APU işlemciler Windows 10'da sürücülerle en iyi performansa erişir.

Windows 10 kullansan iyi olur. APU işlemciler Windows 10'da sürücülerle en iyi performansa erişir.

Çok denedim fakat sürücü ile alakalı. Kurulduğu andan itibaren garip şekilde pıt pıt diye patlamalar frekans dip sesleri karşılaşıyorum. Ve ayrıca 2004 sürümü ile gelen Xbox'un yeni sürümünde DVR ı bir şekilde kapatamadım her türlü 30 FPS oynuyorum.

Monitörünüz 60 Hz altında çalışıyor ya da csgo 60 Hz altında çalışıyor olabilir.
Windows ayarı
Cs:go başlatma seçeneklerine -freq <monitör Hz değeri> yazın.

1.sürücüleri güncellemeyi dene.
2.virüs taraması yap.
3.arka planda çalışan gereksiz işlemler varsa kapatın.
4.gereksiz uygulamaları silin.

Teşekkür ederim cevap için fakat güncellemelerim tam ve virüs taraması için Defender kullanıyorum önerdiğin başka bir program varsa tavsiyelerinizi dinlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…