Monitörünüz 60 Hz altında çalışıyor ya da CS:GO 60 Hz altında çalışıyor olabilir. Windows ayarı
CS:GO başlatma seçeneklerine -freq <monitör HZ değeri> yazın.
Teşekkür ederim cevap için fakat güncellemelerim tam ve virüs taraması için Defender kullanıyorum önerdiğin başka bir program varsa tavsiyelerinizi dinlerim.
Monitörünüz 60 Hz altında çalışıyor ya da CS:GO 60 Hz altında çalışıyor olabilir. Windows ayarı
CS:GO başlatma seçeneklerine -freq <monitör HZ değeri> yazın.
Bazı monitörlerin kendi ayarı ve menüsü oluyor.
Benimkinde var. Örneğin csgoyu s1mple'ın çözünüğürlüğüne getirdim. Monitör bana bu çözünürlükte oynarsam 75 Hz desteği veremeyeceğini bir mesaj ile bildirdi. Sisteminiz +55 FPS veriyorsa ve kasma görüyorsanız monitörde sorun olma ihtimali yüksek. İnşallah sorunu çözersiniz benden bu kadar.
Bazı monitörlerin kendi ayarı ve menüsü oluyor.
Benimkinde var. Örneğin CS:GO'yu s1Mple'ın çözünüğürlüğüne getirdim. Monitör bana bu çözünürlükte oynarsam 75 Hz desteği veremeyeceğini bir mesaj ile bildirdi. Sisteminiz +55 FPS veriyorsa ve kasma görüyorsanız monitörde sorun olma ihtimali yüksek. İnşallah sorunu çözersiniz benden bu kadar.
Yardımın için teşekkürler sorunumu tekrar APU'ya geçerek çözdüm artık ses olmasın ne yapalım kulaklıkla devam ederim ve ayrıca Windows 10 superlite sürümünü kurdum bana göre 5 6 FPS fark etti 8.1'e göre ve daha akıcı gereksiz servisler ve Xbox DVR olmayınca daha rahat oldu. Ben böyle çözdüm başkasına yarayacaksa ne mutlu bana şu an istesem 4K'da bile oynumu oynayabiliyorum .