CS:GO oyuncu gözünde 60 FPS altı sorunu

304436

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Sorunum şöyle:

CS:GO ölüm maçına giriyorum(dust II), ölmemiş halde yürüken FPS'im sürekli 60 altında takılıyor ama ölünce oyuncuya kilitlenince 500leri görüyor.
Sistemim:
AMD Athlon 3000G.
Corsair 8x2 16 GB RAM.
ASUS A320M-K.
HD 6570 (2 GB)
WD 240GB SSD.

Arkadaşlar neden olduğunu bilmiyorum ama almamam gerek değerler bunlar. Win 8.1 kullanmaktayım.

İndirip tekrar tarama yapacağım sonucu hemen belirteceğim
11 tane dosya bulundu büyük ihtimalle yedeklerim içinde karantinaya aldım sonucu tekrar deneyeceğim
Monitörünüz 60 Hz altında çalışıyor ya da CS:GO 60 Hz altında çalışıyor olabilir.
Windows ayarı
CS:GO başlatma seçeneklerine -freq <monitör HZ değeri> yazın.

İki tarafıda 60'a çektim fakat hala aynı

Son düzenleme:
Yok hayır monitörüm 60Hz fakat driver konusuna gelirsek neye destek verdiğni hala anlamadım.
Bazı monitörlerin kendi ayarı ve menüsü oluyor.
Benimkinde var. Örneğin csgoyu s1mple'ın çözünüğürlüğüne getirdim. Monitör bana bu çözünürlükte oynarsam 75 Hz desteği veremeyeceğini bir mesaj ile bildirdi. Sisteminiz +55 FPS veriyorsa ve kasma görüyorsanız monitörde sorun olma ihtimali yüksek. İnşallah sorunu çözersiniz benden bu kadar.

Yardımın için teşekkürler sorunumu tekrar APU'ya geçerek çözdüm artık ses olmasın ne yapalım kulaklıkla devam ederim ve ayrıca Windows 10 superlite sürümünü kurdum bana göre 5 6 FPS fark etti 8.1'e göre ve daha akıcı gereksiz servisler ve Xbox DVR olmayınca daha rahat oldu. Ben böyle çözdüm başkasına yarayacaksa ne mutlu bana şu an istesem 4K'da bile oynumu oynayabiliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…