CS:GO oyuncularla trade yapılabilecek siteler

Ataberk Duran

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Müzisyen
Bıçağımın fiyatındaki başka bir bıçağı almak için oyuncuların takas ilanları verdikleri bir CS:GO sitesi arıyorum arkadaşlar.
Çünkü aynı bıçağı takas botlarıyla almaya kalksam üstüne bayağı bir para daha eklemem gerekiyor. Birebir oyuncularla canlı takas yapabileceğim bir site arıyorum, bilenler yazarsa sevinirim.

Bıçağımın fiyatındaki başka bir bıçağı almak için oyuncuların takas ilanları verdikleri bir CS:GO sitesi arıyorum arkadaşlar.
Çünkü aynı bıçağı takas botlarıyla almaya kalksam üstüne bayağı bir para daha eklemem gerekiyor. Birebir oyuncularla canlı takas yapabileceğim bir site arıyorum, bilenler yazarsa sevinirim.

Alternatif olarak Steam gruplar kısmından trade grupları var oradan yazarakta teklif alma şansın olabilir.

Steam topluluk bölümünde takas yeri var. Orada büyük çaplı Trader'lar bulunuyor. Onlarla konuşarak ayni fiyattaki bıçakları 1'e 1 takas yapabilirsiniz veya konuşmadan direk takas teklifi olarak işinizi halletmek istiyorsanız aynı fiyatlı bıçakları takaslarken küçük bir kâr payı bırakacak item verebilirsiniz. Bu vereceğiniz küçük item herhangi bir 3. Parti sitenin keseceği Pay'dan daha az olacaktır muhtemelen.

İyi takaslar!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı