CS:GO Oyundan atılma sonrası ceza almak

Makaleler
6
Bugün girdiğim rekabetçi maçında oyundan çıkmam gerektiği için arkadaşlara beni kicklemelerini rica ettim onlarda kicklediler. Sonra arayüze gelince bir baktım 7gün bekleme süresi var. Saçma değil mi? Acaba oyun trollediğimi falan mı zannediyor? Sebebine baktığımda maçtan atıldınız yazıyordu. Saçmalık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün girdiğim rekabetçi maçında oyundan çıkmam gerektiği için arkadaşlara beni kicklemelerini rica ettim onlarda kicklediler. Sonra arayüze gelince bir baktım 7gün bekleme süresi var. Saçma değil mi? Acaba oyun trollediğimi falan mı zannediyor? Sebebine baktığımda maçtan atıldınız yazıyordu. Saçmalık.
Belli bir süre içerisinde gereğinden fazla atılınca bekleme süresi veriliyor.

Bu yakın zamanda ilk atılmanız değil sanırım. Yoksa nadir bir şey olsa ceza almıyorsunuz diye biliyorum. Aynı şey siz başkalarını çok fazla oyundan atarsanız yine başınıza gelir. Haberiniz olsun.
4 kez atıldım sonuncusu beşinciydi. Hepsinde sona kalıp silahı koruduğum için atıldım. Sırf bu yüzden daha Türk biriyle girmem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı