CS:GO oyunu akıcı yapmak

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar arkadaşlar. Önceden bilgisayarım çok çok daha kötüydü. Buna rağmen (arkadaşım bana ayar yapmıştı) oyunu sanki 144Hz bilgisayarda oynuyormuşçasına akıcı oluyordu. Böyle, ekran renkleri falan canlı duruyordu (bunu Intel renk ayarlarından yaptım) oynanış ise çok akıcıydı. Eski bilgisayarımda yaklaşık 30 ila 40 arası FPS değerleri alırken bile böyleydi. Şu anki sistemim de herhangi bir FPS sorunu falan yok ama eski ayarlarımı bulabilirsem şahane olur? Bir umut forumda belki bilen birileri vardır diye... Umarım demek istediğim şeyi anlatabilmişimdir :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 4:3 1280X1024 oynamaktayım zaten. Dediğiniz "Doku Süzme" ayarını yapacağım teşekkür ederim. Ek olarak, bu akıcılık olayı arkadaşım bana config dosyası atınca oluyordu. Ekran parlak oluyordu canlı duruyordu yani. Onun dışında dediğim gibi karakterler net ve oyun çok akıcı oluyordu. Şuan da oyunda fps değerlerim gayet yüksek ama işte eski ayarlarımı bulabilseydim çok daha iyi olabilirdi.

Kullandığım kod:
+Fps_max 0 -novid -High -nojoy -fullscreen +mat_disable_fancy_blending 1 +cl_forcepreload 1 -limitvsconst -forcenovsync +r_dynamic 0 -D3D9EX CL_INTERPRATIO 2 +mat_queue_mode 2 +fps_max 0 +snd_use_hrtf 0.
-novid -tickrate 128 -treads 8 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -freq 60 Bunlar da benim kullandıklarım hocam. Sizinkileri eklememin bi sakıncası var mı acaba ? Sistemim açısından..

Nvidia GTX 1650
Intel i5 9300h
DDR4 8GB Ram

Hocam 4:3 1280X1024 oynamaktayım zaten. Dediğiniz "doku süzme" ayarını yapacağım teşekkür ederim. Ek olarak, bu akıcılık olayı arkadaşım bana Config dosyası atınca oluyordu. Ekran parlak oluyordu canlı duruyordu yani. Onun dışında dediğim gibi karakterler net ve oyun çok akıcı oluyordu. Şu an da oyunda FPS değerlerim gayet yüksek ama işte eski ayarlarımı bulabilseydim çok daha iyi olabilirdi.

Ekran parlaklığı monitör gamma 1.6 yapınca parlaklık artıyor(doğru yazıldığından emin değilim)
Bir de benim kullandığım kodu deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı