CS:GO Parçalanmış Ağ Kasası Fiyatı Yükselir Mi?

FaKeReaL

Kilopat
Merhaba arkadaşlar envanterimde parçalanmış ağ kasaları duruyor. Bu kasalar oyunda düşüyor mu? Yoksa sadece operasyon ile mi elde ediliyor? Eğer oyundan düşmüyor ise elimde bekletmeyi düşünüyorum.

Zamanında 1500 tane Kroma 2 kasası aldım tanesi 3 kuruştan. Şu anda 0.35 kuruş. 1 TL ya da daha üstüne çıktığında satmayı düşünüyorum.

Tabi ben bu kasaları 3 yıl önce aldım. Uzun vadede artık çıkmayan bir kasa olduğu için eski kasaların fiyatları elbet artıyor ama çok beklemeniz gerekir.

Anladım oyundan düşüyormuş. Bekletmeme gerek yok o zaman. Teşekkür ederim.
Düzenleme:Sadece operasyon ödülü ile elde ediliyormuş kasa. Oyun için düşmüyormuş.

Son düzenleme:
Şuan oldukça oynak kasanın fiyatı 4 küsürden 5.5 TL'ye fırlamış bu sabah benimde 5 liraya satış emrim vardı satılmış, bence yine artacak kısa vadede diğer kasalarımı 7-8TL'ye koyacağım artık satılırsa. Kasa sadece operasyon yıldızlarıyla düşüyor diye biliyorum ben.

Şuan oldukça oynak kasanın fiyatı 4 küsürden 5.5 TL'ye fırlamış bu sabah benimde 5 liraya satış emrim vardı satılmış, bence yine artacak kısa vadede diğer kasalarımı 7-8TL'ye koyacağım artık satılırsa. Kasa sadece operasyon yıldızlarıyla düşüyor diye biliyorum ben.
Evet oyun içi düşmüyormuş Reddit'de yazana göre. Bende yükseleceği fikrindeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı