Merhaba. CS:GO'da arkadaşımın gazına gelip 3 kapsül aldım. Son kapsülden natus Paris 2023 çıkartması çıktı. Şu an fiyatı 380 lira, bir yandan değerlenir diye düşünüyorum ama satmak konusunda kararsızım. Bir de sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
%75 indirimde gene alabilir.Major kapsülleri olduğu için bir daha düşmeyecek. Bekletip binlerce para kazanacaktı.
Şuanda çıkartma alma bence alıcaksan kapsül alabilirsin majorden dolayı çok fazla oynadı çıkartmalar.Merhaba. CS:GO'da arkadaşımın gazına gelip 3 kapsül aldım. Son kapsülden natus Paris 2023 çıkartması çıktı. Şu an fiyatı 380 lira, bir yandan değerlenir diye düşünüyorum ama satmak konusunda kararsızım. Bir de sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
%75 indirimde gene alabilir.
Şu anda çıkartma alma bence alacaksan kapsül alabilirsin majorden dolayı çok fazla oynadı çıkartmalar.
Fakat elinde o çıkartmayı tutma şimdi %75 indirimde fiyatı düşücek düşmeden satıp ucuzdan al.O da olabilir.
Fakat elinde o çıkartmayı tutma şimdi %75 indirimde fiyatı düşecek düşmeden satıp ucuzdan al.
Binlerce para?Major kapsülleri olduğu için bir daha düşmeyecek. Bekletip binlerce para kazanacaktı.
Oyunun son Major'u.Binlerce para?![]()
Oyunun son Major'u.
Ucuzdan almış 300tl lik çıkartma çıkarmış gider %75 indirimden bir sürü alır kapsül. Ki hala alınıyor yani bir daha alamıcak gibi yazmışsın.Dediğin şey saçma %75 indirim gelecekken niye açmasın ucuzdan almak varken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.