CS:GO Paris 2023 kapsülleri ne zaman değerlenir?

Her işin zarar ettirme ihtimali vardır ama kapsül yatırımının zarar ettirme ihtimali çok düşük. 6, 55₺'ye aldığınız şey tutup 3₺ olacak hali yok. Bunun olma ihtimali neredeyse yok. En kötü paranızı boşa tutmuş olursunuz ve yatırdığınız parayı geri alırsınız.

Fiyatlar uçar mı derken yükselişi mi yoksa düşüşü mü kastediyorsunuz? Eğer arka plansız olacağı söylentileri çok fazla yayılırsa o zaman fiyatları düşer, tam tersi arka planlı olacağı söylentisi yayılırsa o zaman fiyatlar artar. Eğer risk almak istemiyorsanız sonraki Majör gelmeden 2-3 hafta öncesinde satabilirsiniz. Risk almak istiyorum diyorsanız da yarısını satın, yarısını tutun.

Pahalanır mı anlamında uçar derken bir de en mantıklı kapsül hangisi 3'ünden diye sormuştum hangisi peki? Ayrıca major öncesi tahmini fiyat ne hocam sence?

Son düzenleme:
En mantıklı kapsül hangisi 3'ünden diye sormuştum hangisi peki? Ayrıca Major öncesi tahmini fiyat ne hocam sence?
Hangi kapsülden ne kadar aldığımı üstte belirtmiştim zaten. %60 Challengers, %40 Contenders alımı yaptım. Bence dolardan bağımsız olarak 30-40₺ olur. Eğer CS2 ile hype olursa ve insanlar Paris çıkartmalarına hücum ederse 50-60 olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı