Çözüldü CS:GO Pass var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Teşekkürler aklıma gelmedi operasyon o yüzden ne zaman veya yakında mı bir bilginiz var mı?

Kesin bir bilgi yok ama Hydra ve Shattered Web operasyonları arasındaki boşluk hariç CS:GO'da operasyonlar yaklaşık 1 yıl ara ile geldi. Bu açıdan bakarsak bu yılın sonu gibi yeni operasyon gelebilir.

Mayıs'ta daha yeni bitti bea, 2022 bu gidişle anca. Hatta 2023 bekleseler 100. yıl özel operasyon olsa diye bir hayal kurmak isterdim ama daha TR'de sunucu bile açmayan onu mu yapacak, değil mi? :/
Ya hocam 100. yıl derken? Finlandiya'da 1914 o zaman 2014'de onlara da yapsalardı. Ha Zula yapar orası ayrı. 2021 sonu 2022 ortasına kadar süren bir operasyon gelecek.

2023 şakası yapayım dedim, sonra vazgeçtim öyle boş yazdım bıraktım. Neden çıkıştın ki şimdi öyle?
Hocam lütfen şaka / ironi yaptığınızda şu: ''(!)'' işareti koyunuz. Çünkü biz ne sizin sesinizi duyuyoruz, ne de falcıyız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı