Hocam SteamGuard'ı yeni açmışsınız sanırım, 15 gün beklemeniz gerekecek.Merhaba, Steam pazarda bir eşya satmaya çalıştığım zaman bu uyarıyı veriyor, bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Eki Görüntüle 1746015
Steam hesabımı açtığımdan beri hiç Steam Guardı kapatmadım ama 15 gün beklemek dışında yapacak pek birşeyim yok gibi teşekürler yinedeSteam Guard'ı açıp kapattıysanız bu sorunla karşılaşmış olabilirsiniz, aynısı bana da olmuştu.
Evet özellikle CS2 çıktıktan sonra daha bir artış göstereceğine inanıyorum şimdiden kasa biriktirmeye başladımArkadaşların dediği gibi steam guard kaynaklı olmuş problem. Konusu açılmışken bu kasa fiyatları ne olmuş böyle ya elde tutmakta yarar var skin fiyatları da aldı başını gidiyor çünkü.
Steam hesabımı açtığımdan beri hiç Steam Guard'ı kapatmadım ama 15 gün beklemek dışında yapacak pek bir şeyim yok gibi teşekkürler yine de
Evet özellikle CS2 çıktıktan sonra daha bir artış göstereceğine inanıyorum şimdiden kasa biriktirmeye başladım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.