Elektronik Shein indirimli ürünler

Kargolarım geldi, tüm ürünler de kaliteli bayağı. Şubat ayında 335 liraya aldığım tetik tuşunu buradan aldım bir de tıpatıp aynısı geldi, Trendyol bayağı kazızklamış beni. Kablolar da gayet güzel, DAC'ları henüz test etmedim. Poker kartları da güzel, kaliteli bayağı. Mini kamera aldım oda güzel duruyor henüz test etmedim. USB hub biraz kalitesiz duruyor ama portları sağlam. Anahtarlıklar kalitesiz geldi biraz, biri bozuldu bile galiba hatta.

Aynı USB Hub'ı bende aldım hiç fena değil aynısını Türkiye'den almaya kalsan en az 200 lira fazla vermek gerekiyor. Burayı keşfettikten sonra eski harcadığım paralara yanıyorum az önce 7 çift farklı farklı çorabı 130 TL'ye aldım. Hocam bir de mümkünse mini kameranın linkini de atabilir misiniz?

Hocam bilindik marka hub var mı markasız kullanmak istemiyorum HB ve Lenovo var onlarda gönderim yapmıyorlar.

Aynı USB Hub'ı bende aldım hiç fena değil aynısını Türkiye'den almaya kalsan en az 200 lira fazla vermek gerekiyor. Burayı keşfettikten sonra eski harcadığım paralara yanıyorum az önce 7 çift farklı farklı çorabı 130 TL'ye aldım. Hocam bir de mümkünse mini kameranın linkini de atabilir misiniz?

Hocam selamlar, Puanları ben kullanamıyorum tıklatılmıyor bile ve hala dediğiniz fiyatlara ulaşamıyorum, acaba kaçırdığım bir yer falan mı var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı