Sadece CS:GO oynamak için bir PC almak istiyorum, her şeyim hazır sadece kasa alacağım, monitörüm 144 Hz, bana sadece kasa önerisi lazım, CS:GO'da sabit 250FPS ve üstü almak istiyorum, fiyat çok absürt olmadığı sürece 7500 bin liraya kadar çıkabilirim, bu işten anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim?
Yok tamamen kendim deneyimledim zaten. 200'den 140'a düşünce bile akıcılık bozuluyor. Monitörüm 75Hz. Hz= gözünüzün görebileceği maksimum FPS felan tamamen hikaye yani.
Yok tamamen kendim deneyimledim zaten. 200'den 140'a düşünce bile akıcılık bozuluyor. Monitörüm 75Hz. Hz= gözünüzün görebileceği maksimum FPS falan tamamen hikaye yani.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
AMD Ryzen 5 3500X 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ekran kartı bulursak güzel sistemler kurulabilir aslında. @Itechin.g bu insan gözü 3 FPS görüyor demek gibi bir şey bence Sayıyı örnek olarak verdim, doğrusu 25 idi sanırım.
AMD Ryzen 5 5600X 100-100000065BOX 3.7 GHz Soket AM4 32 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Asus Tuf Gamıng B450m-pro S B450 Ddr4 Usb3.2 M.2 D arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sinerji Mars Ryzen 3 4100 16GB 512GB NVMe M.2 SSD GTX1650 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Şuna bakabilirsiniz ama kesinlikle özelleştir kısmından güç kaynağını değiştirin. Corsair modellerini seçebilirsiniz. @Ardaaa11 hocam kötü bir öneri miydi?