CS:GO pencereli 4:3 şekilde kalıyor

İşletim sistemi
Windows 11

MetehanSavas

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2020
Mesajlar
296
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ayarları kurcalarken bir hata sonucunda pencereli 4:3 moduna aldım ve böyle kaldı ayarlarda oynama yapsam bile kaydedemiyorum. 2 gündür böyle tam ekran yapamıyorum ayarları sıfırla, kaydet gibi seçenekler sağ alt tarafta olduğu için olmuyor.
Dosya bütünlüğünü doğruladım fakat işe yaramadı.
resim_2022-01-15_201632.png
 
Oyunu kapatın. Daha sonra Steam'i açın ve CS:GO'yu bulun. Sağ tıklayıp özelliklere girin. Başlatma seçeneklerine -w 1366 -h 768 kodunu ekleyip oyunu tekrar açın.
 
Başlatma seçeneklerine -Full -w 1024 -h 768 yazın düzelecektir.
 
Görüntü modu "pencereli" olduğu için böyle. O ayarı "tam ekran" yapmalısın. Sonra oyundan cıkıp tekrar aç. Düzelecektir.

NOT: "pencereli" ayarını tam ekran yaptıktan sonra zaten kendisi uyguluyor, ama görüntü sapıtıyor. Oyunu görev yöneticisinden kapatın o şekilde, tekrar açtığınız zaman düzelecektir. Bu da işe yaramazsa şu yolu izle. %100 düzelecektir :)

C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\sana ait numara\730\local\cfg

Bu klasörü aç, ve içinde ki "config.cfg" hariç her şeyi sil. Tekrar oyuna gir, görüntü ayarların düzelecek. O zaman görüntü modu "tam ekran" Görüntü oranı "4:3" Çözünürlüğüde ayarlarsınız :)
 
Görüntü modu "pencereli" olduğu için böyle. O ayarı "tam ekran" yapmalısın. Sonra oyundan cıkıp tekrar aç. Düzelecektir.

Not: "pencereli" ayarını tam ekran yaptıktan sonra zaten kendisi uyguluyor, ama görüntü sapıtıyor. Oyunu Görev Yöneticisi'nden kapatın o şekilde, tekrar açtığınız zaman düzelecektir. Bu da işe yaramazsa şu yolu izle. %100 düzelecektir :)

C:\program files (x86)\Steam\userdata\sana ait numara\730\local\cfg

Bu klasörü aç, ve içinde ki "Config. Cfg" hariç her şeyi sil. Tekrar oyuna gir, görüntü ayarların düzelecek. O zaman görüntü modu "tam ekran" görüntü oranı "4:3" çözünürlüğüde ayarlarsınız :)

Arkadaşın sorunu uygula tuşu olmadığı için görüntüyü değiştirememesi.
 

Geri
Yukarı