CS:GO performans sorunu

Daha fazla  
Meslek
makine teknikeri
CS:GO'da botlarla oynarken ortalama 50-60 FPS alıyorum ancak Online girmek istediğimde harita yüklenirken donuyor ve açılmıyor bunun bir çözümü var mı?

ayarlarını düşük tut 4:3 ekranda oyna çözünürlüğü 1024x768 veya 1280x960 oynarsan daha iyi aim alırsın onun düşünde gören yöneticisinden cs:go'ya yüksek öncelik verirsen daha iyi performans edinirsin.

CS:GO'da botlarla oynarken ortalama 50-60 FPS alıyorum ancak Online girmek istediğimde harita yüklenirken donuyor ve açılmıyor bunun bir çözümü var mı?

CS:GO oyun içi konsoluna oyuna girmeden cl_forcepreload "1" yazar mısın ya da cfg'en varsa ona Save et.

genelde d2
2 gb ram gt 630 gpu e7400 işlemci var

bu kod ne işe yarıyor
Eğer D2 giriyorsan sistemin 64 bit demektir. 2 GB RAM ile 64 bit hiç mantıklı değil. Yükleme ekranında hiç bir şeye tıklamadan bekliyorsunuz değil mi? Ayarlardan Texture Streaming seçeneğini açmayı deneyin. Dosyalarıda doğrulayabilirsiniz.

Eğer D2 giriyorsan sistemin 64 Bit demektir. 2 GB RAM ile 64 Bit hiç mantıklı değil. Üstelik Windows 10 kullanıyorsunuz. Yükleme ekranında hiçbir şeye tıklamadan bekliyorsunuz değil mi? Ayarlardan texture streaming seçeneğini açmayı deneyin. Dosyaları da doğrulayabilirsiniz.

Win 8.1 yüklü sistem 64 Bit yaptım D2 girebilmesi için ama olmadı. Texture streaming açık evet takıllıyor ve hiçbir şey yapamıyorum.

Win 8.1 yüklü sistem 64 Bit yaptım D2 girebilmesi için ama olmadı. Texture streaming açık evet takıllıyor ve hiçbir şey yapamıyorum.
Kusura bakmayın Windows 10 olarak görmüşüm. RAM miktarından kaynaklanıyor olabilir. Başka haritalarda yaşamıyorsun değil mi? Eğer 4 GB ve üzer RAM'iniz yoksa 64 bit yapmanız bir şeyi değiştirmez. Çünkü 32 bit 4 GB üstünü kullanamaz. RAM'i yüksek olanlar bu yüzden 64 bit kullanıyor. Eğer RAM'iniz 4 GB altındaysa 32 bit daha stabil çalışır. D2'ye 64 bit işletim sistemlerinin girebilmesinin sebebi bu. Ben RAM'den kaynaklandığını düşünüyorum.

Kusura bakmayın Windows 10 olarak görmüşüm. RAM miktarından kaynaklanıyor olabilir. Başka haritalarda yaşamıyorsun değil mi? Eğer 4 GB ve üzeri RAM'iniz yoksa 64 bit yapmanız bir şeyi değiştirmez. Çünkü 32 bit 4 GB ve üstünü kullanamaz. RAM'i yüksek olanlar bu yüzden 64 bit kullanıyor. Eğer RAM'iniz 4 GB altındaysa 32 bit daha stabil çalışır. D2'ye 64 bit işletim sistemlerinin girebilmesinin sebebi bu. Ben RAM'den kaynaklandığını düşünüyorum.
peki ram hızımı nerden öğrenebilirim
Kusura bakmayın Windows 10 olarak görmüşüm. RAM miktarından kaynaklanıyor olabilir. Başka haritalarda yaşamıyorsun değil mi? Eğer 4 GB ve üzeri RAM'iniz yoksa 64 Bit yapmanız bir şeyi değiştirmez. Çünkü 32 Bit 4 GB ve üstünü kullanamaz. RAM'i yüksek olanlar bu yüzden 64 Bit kullanıyor. Eğer RAM'iniz 4 GB altındaysa 32 Bit daha stabil çalışır. D2'ye 64 Bit işletim sistemlerinin girebilmesinin sebebi bu. Ben RAM'den kaynaklandığını düşünüyorum.

Kingston kvr8002n6/2g RAM'im bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı