CS:GO performansı RAM yükseltilince artar mıı?

İşletim sistemi
Windows 7
Daha fazla  
Merhabalar, şimdi CS:GO ile bir soru soracağım. Mesela benim laptopumda 4 GB RAM var. Kullanılan fiziksel bellek 2 GB RAM, kullanılmayan fiziksel bellek de 2 GB RAM ve CS:GO 4 GB RAM istiyor ve oyunum kasıyor. Ben şimdi bilgisayarımdaki RAM oranını 4 değil de 6 yapsam oyunum yine kasar mı? Rahat oynar mıyım bilgisi olan yazabilir mi? Lütfen.

Dual-Channel kullanıp 4+2 yaparsanız kasmaz. Tavsiyem 4x2= 8 GB yapmanız. Diğer bileşenler önemli. Ben sadece bellek adına konuşuyorum. Ani kasmalar engellenir.

8 yaparsan sıkıntı olmaz

Ben ayar yapıp 3 GB RAM kullanarak rahatça oynuyorum.

RAM'i yükseltirseniz drop gider fakat FPS oyunlarında işlemci ve ekran kartı da önemli.
İşlemciniz ve ekran kartınız nedir?

CS:GO daha çok işlemci bazlı bir oyun. Drop azalır fakat FPS gözle görülür bir şekilde artmaz.

biraz alakasız olacak ama fps için oyuncu kontrastı yükseltmesini kapat. Çok drop giriypr adamı gördüğün an.

RAM'i yükseltirseniz drop gider fakat FPS oyunlarında işlemci ve ekran kartı da önemli.
İşlemciniz ve ekran kartınız nedir?
İşlemci Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 330 @ 2.13GHz, 2133 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci

Ekran kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
biraz alakasız olacak ama fps için oyuncu kontrastı yükseltmesini kapat. Çok drop giriypr adamı gördüğün an.
Teşekkür ederim.
8 yaparsan sıkıntı olmaz.

Teşekkür ederim. Tavsiyen için.
Dual-Channel kullanıp 4+2 yaparsanız kasmaz. Tavsiyem 4x2= 8 GB yapmanız. Diğer bileşenler önemli. Ben sadece bellek adına konuşuyorum. Ani kasmalar engellenir.

Anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…