CS:GO performansı RAM yükseltilince artar mıı?

İşletim sistemi
Windows 7
Daha fazla  
Merhabalar, şimdi CS:GO ile bir soru soracağım. Mesela benim laptopumda 4 GB RAM var. Kullanılan fiziksel bellek 2 GB RAM, kullanılmayan fiziksel bellek de 2 GB RAM ve CS:GO 4 GB RAM istiyor ve oyunum kasıyor. Ben şimdi bilgisayarımdaki RAM oranını 4 değil de 6 yapsam oyunum yine kasar mı? Rahat oynar mıyım bilgisi olan yazabilir mi? Lütfen.

Dual-Channel kullanıp 4+2 yaparsanız kasmaz. Tavsiyem 4x2= 8 GB yapmanız. Diğer bileşenler önemli. Ben sadece bellek adına konuşuyorum. Ani kasmalar engellenir.

Merhabalar, şimdi CS:GO ile bir soru soracağım. Mesela benim laptopumda 4 GB RAM var. Kullanılan fiziksel bellek 2 GB RAM, kullanılmayan fiziksel bellek de 2 GB RAM ve CS:GO 4 GB RAM istiyor ve oyunum kasıyor. Ben şimdi bilgisayarımdaki RAM oranını 4 değil de 6 yapsam oyunum yine kasar mı? Rahat oynar mıyım bilgisi olan yazabilir mi? Lütfen.
8 yaparsan sıkıntı olmaz

RAM'i yükseltirseniz drop gider fakat FPS oyunlarında işlemci ve ekran kartı da önemli.
İşlemciniz ve ekran kartınız nedir?

RAM'i yükseltirseniz drop gider fakat FPS oyunlarında işlemci ve ekran kartı da önemli.
İşlemciniz ve ekran kartınız nedir?
İşlemci Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 330 @ 2.13GHz, 2133 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci

Ekran kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
biraz alakasız olacak ama fps için oyuncu kontrastı yükseltmesini kapat. Çok drop giriypr adamı gördüğün an.
Teşekkür ederim.
8 yaparsan sıkıntı olmaz.

Teşekkür ederim. Tavsiyen için.
Dual-Channel kullanıp 4+2 yaparsanız kasmaz. Tavsiyem 4x2= 8 GB yapmanız. Diğer bileşenler önemli. Ben sadece bellek adına konuşuyorum. Ani kasmalar engellenir.

Anladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı