CS:GO performansını kaybetmek

bilal54

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, size birkaç aydır moralimi bozan bir olayı anlatmak ve sizden bu olay hakkına yardım almak istiyorum.
Öncelikle rankım nova 1, arkadaşlar eskiden rankım o zamanlar Silver Elite cıvarı arkadastan CS:GO hesabı alıp baslamıstım oyuna (CS. 15 Source bayağı oynamıslıgım var.). İlk macımda 2 ace attıgımı, ardından hemen oynadııgım macta 1 ace atıgımı bılıyorum ve 2019 yaz tatılının sonlarına dogru baslamısıtm bır arkadsımla. O donemler performansım bayağı ıyıydı. Cogu mac ace atar 20-30'dan asagı kıll almazdım. Bayağı da macları tasırdım sonra ıste pandemı olmadan 1 ay once falan performansım artık yavastan dusmeye baslıyordu, onumdekı adamı artık vurmak bile zor gelıyordu. Zamanla oynayamamaya başladım, eskısı gıbı oynayamıyordum fakat ortada garip bir şey vardı: 2 gun kotu oynuyor, sonra birden yıne eskı performansıma biraz donuyordum yanı haftada 2-3 gun adamları parcalar, geri kalan 4 gun kafama yerdım ve bu sıralar artık bunu bile yapamamaya başladım, sonra birkaç gun sonra yenıden oynadım, eskı performansıma yavastan donuyor gıbıydım. İlk 2 gun eskisi gıbı oynuyordum sankı o vuruslar gıbıydı. Arkadasım donup 1 teps attıgım vurusta nasıl boyle vurabıldın, tasıyorrun falan dıyordu bana, sonra yenıden her şey bozuldu ve şu an berbat haldeyım. Artık hep kotu oynuyorum oyunu. Uzun zaman ara verme kararı aldım. Bunlar 4 veya 5 ay ıcınde gelişen seyler oldu ve berbaer basladıgımız arkadasım vardı, o da oynardı ama pek ıyı değildi. Bana gore sankı onunla yer degıstırdık gıbıydı ve buyuk hedefler koydugum bu oyunda bunların yasanması psikolojimi bozuyuyor artık.
Her seyı dendım eskı performansıma gerı donmek için. Ara verdım fakat pek bir işe yaramadı, nazar dedim, 4 aydır nazar mı değiyor bana dedım, hiçbir seyı anlamadım. Yenı baslayan 2 tane arkadasım 10 saatleri (Benım yakalsık 300 saatim var.) var. AIM_REDLINE kafama verıyorlar ya yıne oynayabılıyorum ama bu çocuklar nasıl 10 saati olup benı oyundan cıkaracak kadar iyi olabılırler kı ya? Tum ıcımı buraya doktum ve sızlerden yardım ıstıyorum. Bana bir akıl verın yoksa psikolojiim berbat olacak. Nasıl bir anda bu olaylar yasanbılıyor kı? Hala nazar olarak dusunuyorum ama 4 ay nazar surer mı arkadaslar gozunuzu seveyım? Oyundan sogudum, ana sayfama dusen vıdeolar var. Gordukce bir degısık oluyorum, basım agrıyor, birden nefret edıyorum. Lutfen bana bır yol gosterın arkadaslar yoksa kafayı yiyeceğim.
Bu arada internet kafede oynuyorum, tadılata gırdı ve yenı ekıpmanlar geldı. Monıtor ve kasa degıstı, eskı ayararımı degıstırmek zorunda kaldım fakat bunun pek bir etkısı oldugnu dusunmuyorum. Genelde ayar degıstırınce daha ıyı oynarım. Mental olarak cokusteyım, dıbe vurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir oyuna bu kadar kaptırmayın bence. Altı üstü bir oyun.

Başka ilgi alanlarıi hobiler bulabilirsiniz.

Birazcık oyundan uzaklaşmanı öneririm.

Size tavsiyem kas hafızanızın tekrar yerine gelmesini sağlayın. Steam'de atölyeden aim bot haritasını indirip günde 15 dakika aim çalışın. 1 ay sonunda mutlaka etki gösterecektir.

10 saati olan arkadaşların fps oyunlarında tecrübeli olabilirler veya doğuştan bir yetenekleri olabilir sen bunlara aldırma elinin ısınması için aim training haritalarında antrenman yapabilirsin sık sık ayarlarını değiştirme en iyi ayarı kendinde hissettiğinde biryere not al ve o ayarları kullan, bu konu hakkında birçok video bulabilirsin.

Birazcık oyundan uzaklaşmanı öneririm.
reis ne kadar ara vermelıyım
Size tavsiyem kas hafızanızın tekrar yerine gelmesini sağlayın. Steam'de atölyeden aim bot haritasını indirip günde 15 dakika aim çalışın. 1 ay sonunda mutlaka etki gösterecektir.
reis eskıden cros aim botz falan cros genelde tak dıye kafaya oturudu bu aralar daha zor oturuyor dedıgın yapıcam ama tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…